Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte mokken voor verschillende gelegenheden!

26-08-2021
by Bryan Kruithof

Mokken komen bij iedereen wel van pas. Of het nou voor koffie of thee wordt gebruik, iedereen heeft wel mokken in huis. Wij hebben super leuke mokken voor allerlei gelegenheden. Zo is het een leuk cadeau om te geven bij een geboorte, verjaardag, Valentijn en nog veel meer andere gelegenheden. Bij ons kan je kiezen uit een leuke standaard ontwerpen, maar je kan ook mokken personaliseren met je eigen tekst en/of afbeelding. Zo geef je een super leuke mok voor een gelegenheid! Je scoort al een mok voor maar €6,-!

Verjaardag mokken

Is er binnenkort iemand jarig? Kies dan één van onze verjaardag mokken. Wij hebben leuke Happy Birthday mokken met een standaard ontwerp. Je hebt keuze uit maar liefst 8 verschillende soorten opdrukken! Liever een gepersonaliseerde mok? Ook dat is mogelijk! Wat dacht je van een verjaardag mok met ballonnen en een eigen foto. Zoek een foto van de jarige en upload het in een feestelijk ontwerp met ballonnen. Je kan ook kiezen uit mokken met een gekleurde rand in de opdruk. Ga je voor een groene, oranje, blauwe of roze rand? Ook in deze ontwerpen kan je een eigen foto uploaden. Ontwerp je favoriete mok en je hebt een te gek verjaardagscadeau!


Geboorte mokken

Ook bij een geboorte hebben wij toepasselijke mokken in ons assortiment! Zo hebben wij hele leuke zwangerschapsmokken met verschillende opdrukjes, zoals de tekst ‘We hebben een winnaar!’. Of geef een baby loading mok bij een babyshower. Deze mok is er met baby boy, baby girl en baby! Ook aan de opa en oma’s hebben wij gedacht. Laat je vader of moeder weten dat ze opa of oma worden met een te gekke opa of oma mok!

Eigen mok ontwerpen

Naast onze standaard ontwerpen kan je er ook voor kiezen om helemaal zelf je eigen mok te ontwerpen. Je kan de mok bedrukken met een naam, oneliner of je eigen tekst. Ook is het mogelijk om een eigen foto toe te voegen. Jij bepaald dus helemaal zelf wat er op de mok komt te staan. Je scoort al een mok met eigen ontwerp voor maar €6,-! Zo heb je dus een super leuk gepersonaliseerd cadeau om te geven, maar je kan er ook één voor jezelf ontwerpen.

Naast de verjaardag mokken, geboorte mokken en het ontwerpen van je eigen mok hebben wij nog veel meer mokken voor allerlei gelegenheden. Bekijk het hele aanbod aan mokken met o.a. nog beterschap mokken en Valentijn mokken en bestel je favoriete mok!