Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Betaal nu ook achteraf met AfterPay bij Tshirtdeal!

24-03-2022
by Bryan Kruithof

Bij iedereen komt het wel eens voor. Je wilt een bestelling plaatsen maar je hebt momenteel het geld er niet voor. De uitkomst hiervoor is AfterPay! Wil jij een bestelling bij ons plaatsen, maar later betalen? Dan kan je vanaf nu ook kiezen voor AfterPay. Naast iDeal, PayPal en Bancontact Mister Cash is het nu ook mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay. In deze blog lees je hoe het werkt!

Stap 1: Ontwerp je gewenste producten

Start eerst met het ontwerpen van je gewenste producten. Wij hebben een ruim aanbod aan T-shirts, hoodies, sweaters, polo’s en nog veel meer andere items om te bedrukken of te borduren. Via onze online product designer kan je het gewenste product helemaal zelf naar wens ontwerpen met een tekst, afbeelding en/of logo! Ben jij op zoek naar de scherpste deals? Bekijk dan eens onze aanbiedingen! Je scoort bijvoorbeeld al een T-shirt incl. één regel tekst bedrukt voor maar €7,- en een hoodie bedrukt met één regelt tekst voor maar €17,-! Kies je gewenste kleur en maat en plaats het vervolgens in je winkelwagen!

Uniseks T-shirt bedrukt met tekst €7,- ontwerpen

Stap 2: Rond je bestelling af en kies voor AfterPay

Vervolgens is het tijd om je bestelling af te ronden. Controleer je klerekar, vul je gegevens in en kies de plek van bezorgen. Wil je met AfterPay betalen? Kies dan als laatst bij de betaalwijze voor AfterPay. Je kan al voor AfterPay kiezen bij een bestelling vanaf €5,-. Zo is het dus bij elke bestelling mogelijk om met AfterPay te betalen.

Betaal met AfterPay!

Stap 3: Betaal binnen 14 dagen

Heb je je bestelling afgerond? Dan gaan wij aan de slag om je bestelling in orde te maken. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Vanaf het moment dat wij de bestelling versturen heb je 14 dagen de tijd om de acceptgiro van AfterPay te betalen! De acceptgiro ontvang je van AfterPay per mail of sms. Let op! Je betaalt aan AfterPay en niet rechtstreeks aan Tshirtdeal! Zo bestel je dus eerst je gewenste items en betaal je achteraf!

Heb jij nog vragen over het betalen met AfterPay?
Stuur ons dan een mail of bel ons op: 0180-721629