Vanaf 14 okt. kunt u bij het afronden van de bestelling niet meer voor de optie: “Ophalen” kiezen vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
Heeft u eerder een order geplaatst en hierbij gekozen voor ophalen is dit nog wel mogelijk. Wij verzoeken u dan wel een mondkapje te dragen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Biologische kleding

24-02-2020
by Liza Koole

Binnenkort bij Tshirtdeal.. Biologische kleding!

Veel bedrijven en individuen maken tegenwoordig bewustere keuzes. Keuzes die beter zijn voor milieu, mens en dier. Wij van Tshirtdeal supporten deze keuzes, en daarom kun je binnenkort een geheel biologische lijn bij ons bestellen. Deze lijn bestaat uit kleding, gemaakt van 100% biologisch katoen. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van landbouwgif en andere chemische bestrijdingsmiddelen. Deze bestrijdingsmiddelen zorgen ervoor dat de katoenplanten niet worden aangetast door beestjes. Maar de chemicaliën in deze bestrijdingsmiddelen zijn natuurlijk niet goed voor het milieu en de lokale bevolking.

Daarom kun je binnenkort fijne items bestellen in onze ‘Organic’ kledinglijn. Denk hierbij aan T-shirts (met lange en korte mouw), polo’s, sweaters en hoodies. Allemaal uiteraard weer in mooie diverse kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten.

Op dit moment zijn we druk bezig met het plaatsen van de producten op de website. Houdt dus onze socials in de gaten om te zien wanneer de producten te bestellen zijn.

To be continued dus...

B&C Organic katoen hoodie Banner