De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bizarre Black Friday deals bij Tshirtdeal!

02-11-2020
by

Het is weer Black Friday en betekent bizarre deals bij Tshirtdeal!

Dit jaar valt Black Friday op 27 november 2020, maar bij ons kan je de hele week profiteren van de beste deals. Onze Black Friday deals lopen namelijk van maandag 23 november tot en met maandag 30 november.

Tijdens Black Friday bieden wij onze top producten aan voor een spotgoedkope prijs. Of je een kind, man of vrouw bent maakt niet uit, want wij hebben voor iedereen de beste Black Friday deals klaarstaan. Dit wil je niet missen!

Bekijk snel alle Black Friday Deals!


Gratis regel tekst bedrukt of geborduurd

Tijdens Black Friday hebben wij speciale aanbiedingen met betrekking tot bedrukken en borduren. De eerste regel tekst is namelijk bij elke aanbieding GRATIS inbegrepen. Het maakt niet uit of het om bedrukken of borduren gaat, de eerste regel tekst is altijd gratis. Zo heb je al een bedrukt T-shirt inclusief één regel tekst voor maar €8,-.

Black Friday kleding deals

Wil je beschikken over een bedrukte hoodie, sweater . Dan is dit je kans! Deze top producten zijn tijdens Black Friday allemaal in de aanbieding. Zo profiteer je van enorme kortingen en kan je goedkoop beschikken over zelf ontworpen kleding. Naast dat de eerste regel tekst gratis is, heb je ook al een logo voor maar €3,- extra. Voor maar €15,50 heb je dus al een hoodie inclusief één regel tekst en een klein logo! Al deze top producten zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Kies je favoriete kleur en begin met het ontwerpen!

Korting op headwear

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent weer tijd voor het dragen van mutsen en beanies. Tijdens Black Friday zijn de mutsen en beanies in de aanbieding. Zo kan je beschikken over een gave muts en/of beanie en krijg je geen koude oren deze winter.  

De beanie nclusief één regel tekst geborduurd scoor je al voor €9,-! Op de muts kan je ook nog een logo toevoegen voor maar €3,- extra. Zo heb je een muts inclusief één regel tekst en logo voor maar €9,-!


Als je aan headwear denkt denk je ook aan caps! Daarom bieden wij de stoere Snapback met korting aan tijdens Black Friday. Deze gave Snapback inclusief één regel tekst geborduurd heb je al voor €7,50.