Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen, blikjes, mini me's en strings die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Black Friday Week bij Tshirtdeal!

17-11-2022
by Bryan Kruithof

Vrijdag 25 november is het weer Black Friday! Bij Tshirtdeal scoor je niet alleen deze dag de gekste Black Friday Deals, maar een hele week lang. Van maandag 21 november tot maandag 28 november 2022 scoor je onze top producten tegen hele scherpe prijzen. Elke Black Friday Deal bedrukken wij ook nog eens gratis met minimaal één regel tekst. Lees snel de hele blog om meer te weten komen over al onze Black Friday Deals!

Kan je niet wachten om te bestellen?
Bekijk dan hier gelijk al onze Black Friday Producten!

Black Friday Deals

Black Friday T-shirt

Een T-shirt kon uiteraard niet ontbreken als Black Friday Deal bij Tshirtdeal! Tijdens Black Friday scoor je een uniseks T-shirt, dames T-shirt of kinder T-shirt inclusief één regel tekst bedrukt voor maar €6,-! Ja je leest het goed €6,-!! Heb jij altijd al een shirt willen bedrukken met een eigen tekst? Dan is dit je kans! Naast tekst is het ook mogelijk om een logo te laten bedrukken tegen een lage prijs. Voor een klein logo betaal je nu €2,50 en voor een groot logo €5,-! Wees er snel bij en bestel een Black Friday T-shirt voordat het te laat is!

Black Friday Hoodie

Is met de koude dagen een T-shirt toch wat te koud? Ga dan voor onze Black Friday Hoodie! Deze bestel je tot en met maandag 28 november voor maar €16,50 inclusief één regel tekst bedrukt! De uniseks hoodie en kinder hoodie zijn er als Black Friday Deal. Beide hoodies zijn 270 g/m², dus ze houden je lekker warm tijdens de koude dagen. Kies uit allerlei verschillende kleuren en scoor goedkoop een bedrukte hoodie tijdens Black Friday!

Black Friday Hoodie

Black Friday Sweater

Naast een T-shirt en een hoodie is de sweater er ook als Black Friday Deal! De Black Friday Sweater bedrukken wij gratis met één regel tekst voor maar €13,-! Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfsnaam bedrukt. Uiteraard ook voor particulieren met een leuke oneliner of gewoon je eigen naam. Liever een logo? Ook dat is mogelijk vanaf €2,50 per logo. Ga jij voor de uniseks sweater of kinder sweater? Start snel met ontwerp en bestel tot en met 28 november!

Black Friday Muts

Maak je klaar voor de koude dagen met een warme muts! Tijdens Black Friday bestel je een muts inclusief bedrukking voor maar €6,-! Ontwerp met je eigen tekst, logo of afbeelding en wij bedrukken het gratis voor je. Voor bedrijven ideaal met hun bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Natuurlijk ook geschikt voor particulieren met een leuk ontwerp! De muts is gemaakt van 100% zacht acryl en is dubbellaags gebreid. Kies uit 7 verschillende kleuren en bestel snel de Black Friday Muts met je eigen ontwerp!

Black Friday Muts

Black Friday Kerstmuts

Als laatst hebben we nog de Black Friday Kerstmuts! Nu de kerstdagen eraan komen is een kerstmuts super leuk om te bestellen. Wij bedrukken de kerstmuts gratis met een ontwerp naar keuze. Denk aan een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Super leuk voor je familie bij het kerstdiner, maar ook voor bedrijven als kerstcadeau aan het personeel! Start met ontwerp en bestel een bedrukte kerstmuts voor maar €2,50!

Let op: De Black Friday Deals lopen van maandag 21 november tot en met maandag 28 november.
Wil jij profiteren van deze aanbiedingen? Wees er dan op tijd bij!