De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Black Friday Deals van Tshirtdeal!

Black Friday 2022 is helaas voorbij, maar niet getreurd!

In 2023 komen wij terug met te gekke Black Friday Deals! Afgelopen jaar hadden wij onze top producten in de aanbieding en ook volgend jaar kunnen jullie weer hele scherpe prijzen verwachten op onze top producten. Denk hierbij aan Black Friday T-shirts, Black Friday Hoodies, Black Friday Sweaters en nog veel meer. Black Friday 2023 valt op vrijdag 24 november. Zorg ervoor dat je deze datum alvast in je agenda zet om zo snel mogelijk te kunnen profiteren! Rond de periode van 24 november kan je de Black Friday categorie in de gaten houden. Hier komen onze producten als eerst op te staan. Wellicht zie je ze al verschijnen voor Black Friday zelf op 24 november 2023!

Kan jij niet wachten op de Black Friday Deals van 2023?
Bekijk dan hier al onze aanbiedingen die het gehele jaar lopen!

Black Friday Deals

Cyber Monday Deals

Na Black Friday komt natuurlijk ook Cyber Monday!

Ook bij Tshirtdeal kan je in 2023 terecht voor scherpe Cyber Monday Deals! Vorig jaar hadden wij onder andere een Cyber Monday Muts, Cyber Monday Hoodie en Cyber Monday Kerstmuts! In 2023 valt Cyber Monday op 27 november! Zet de maandag na Black Friday dus ook in je agenda om als eerste te kunnen profiteren van onze Cyber Monday Deals van 2023! Bekijk ook onze Cyber Monday categorie waar de aanbiedingen als eerst op komen te staan. Liever nu al bedrukt textiel scoren tegen hele lage prijzen? Neem dan eens een kijkje in onze aanbiedingen categorie. Hier staan het gehele jaar door onze aanbiedingen!

Cyber Monday Deals