Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Borduren is nog nooit zo toegankelijk geweest!

23-12-2020
by Bryan Kruithof

Binnen ons bedrijf maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Eén van deze druktechnieken is borduren. Wij hebben een ruim aanbod aan producten om te borduren. Daarnaast kan je zelf de kleur van de borduring bepalen. Met maar liefst 40 verschillende kleuren garen is er genoeg keuze! Je kan al een bestelling plaatsen vanaf 1 item. Grote oplages zijn ook mogelijk!

Ben je al benieuwd naar het gehele aanbod?
Bekijk dan hier onze gehele borduurcollectie!

Betere kwaliteit met de nieuwe borduurmachine!

Afgelopen week hebben wij er een nieuwe borduurmachine bij. Wij streven ernaar om continu te verbeteren en met deze nieuwe machine is de kwaliteit van het borduren verbeterd. Daarnaast kunnen wij met deze machine een stuk sneller borduren. Het heeft dus voor de klant veel voordelen!

Heerlijke knuffels borduren

Ben jij op zoek naar een leuk kraam cadeau of een heerlijke knuffel voor je eigen kind? Dan kan je ook een knuffel borduren met de naam van het kind en de geboortedatum. Wij hebben nu ook nieuwe knuffels waar je de naam of geboortedatum op de pootjes van de knuffel kan borduren. Je hebt al een knuffelbeer van 45 centimeter inclusief 2 pootjes geborduurd voor €19,95! Naast deze knuffels hebben wij ook nog altijd een ruim aanbod aan Happy Horse knuffels om te borduren.

Beer €19,95