De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Borduren is nog nooit zo toegankelijk geweest!

23-12-2020
by Bryan Kruithof

Binnen ons bedrijf maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Eén van deze druktechnieken is borduren. Wij hebben een ruim aanbod aan producten om te borduren. Daarnaast kan je zelf de kleur van de borduring bepalen. Met maar liefst 40 verschillende kleuren garen is er genoeg keuze! Je kan al een bestelling plaatsen vanaf 1 item. Grote oplages zijn ook mogelijk!

Ben je al benieuwd naar het gehele aanbod?
Bekijk dan hier onze gehele borduurcollectie!

Betere kwaliteit met de nieuwe borduurmachine!

Afgelopen week hebben wij er een nieuwe borduurmachine bij. Wij streven ernaar om continu te verbeteren en met deze nieuwe machine is de kwaliteit van het borduren verbeterd. Daarnaast kunnen wij met deze machine een stuk sneller borduren. Het heeft dus voor de klant veel voordelen!

Heerlijke knuffels borduren

Ben jij op zoek naar een leuk kraam cadeau of een heerlijke knuffel voor je eigen kind? Dan kan je ook een knuffel borduren met de naam van het kind en de geboortedatum. 

Ontwerp je eigen slabbetje

Voor baby’s hebben wij ook slabbetjes om te borduren. Zo hebben wij een aantal standaard slabbetjes met leuke ontwerpen. Daarnaast kan je ook zelf een slabbetje ontwerpen met een leuke tekst. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren rand. Zo kan je ze ontwerpen met een witte, babyroze of babyblauwe rand. Je kan al een eigen slabbetje ontwerpen en borduren inclusief één regel tekst voor maar €9,95!

Ik heb gewoon hongerMeisjes naam = 100% liefOf je borst lustIk drink melk als een baas

Kom de koude dagen door met een geborduurde muts

De koude dagen beginnen eraan te komen en dan wil je geen koude oren krijgen. Wil jij niet een standaard muts, maar een stoere muts met een leuke tekst erop? Dan kan je ook een muts laten borduren met je eigen tekst. Wij hebben verschillende mutsen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Je hebt al een eko beanie inclusief één regel tekst voor €9,50! Naast de mutsen hebben wij ook caps om te borduren.