Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste baby items op een rij om te bedrukken!

23-12-2021
by Bryan Kruithof

Baby items zijn altijd super leuk en schattig voor een kleine! Maar hoe leuk is het om je eigen unieke baby items te ontwerpen. Of het nou voor je eigen kleine is of als kraam cadeau voor een ander. Met je zelf ontworpen baby item heeft de baby pas echt wat unieks aan of om! Wij hebben een ruim aanbod aan baby items met onder andere baby T-shirts, baby rompers, slabbetjes en nog veel meer. In deze blog zetten wij de leukste en populairste baby items van het afgelopen jaar op een rij!

Baby items ontwerpen en bedrukken

Baby rompers bedrukken

Met stip op 1 staan de baby rompers! De baby rompers zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren voor baby’s van 0 tot 18 maanden oud. Een baby romper met korte mouwen bestel je al vanaf €10,- met je eigen tekst of afbeelding! Natuurlijk super leuk voor je eigen kleine schat of al kraam cadeau aan een ander. Super leuk om te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van de kleine of de geboortedatum. Maar ook een grappige tekst of afbeelding is super leuk op een baby romper! Naast de romper met korte mouwen is er ook nog een baby romper met lange mouwen! Deze lange mouwen baby romper bestel je inclusief bedrukking vanaf €11,-! Alle rompertjes kan je gemakkelijk openen door de 3 drukknopjes aan de onderkant. Ideaal voor bijvoorbeeld het verschonen van de baby. Naast dat je ze zelf kan ontwerpen hebben wij ook leuke standaard ontwerpen op een baby romper. Bekijk hier al onze baby rompers en bestel voor je eigen kleine of als kraam cadeau!

Baby T-shirts bedrukken

De baby rompers zijn het populairst, maar de baby T-shirts doen hier niet veel voor onder! Wij hebben een baby T-shirt met korte mouwen en een baby T-shirt met lange mouwen in ons assortiment die je helemaal zelf kan ontwerpen met je eigen tekst of afbeelding naar keuze! Een baby T-shirt met korte mouwen bestel je al met je eigen opdruk vanaf €9,-! Het shirt is te verkrijgen in allerlei kleuren voor baby’s van 3 tot 24 maanden! Daarnaast bestel je al het baby T-shirt met lange mouwen vanaf €11,-! Laat bedrukken met een grappige tekst of een foto en je hebt een uniek baby T-shirt!

Baby items met opdruk

Slabbetjes bedrukken of borduren

Niet alleen babykleding is populair dit jaar! Ook de slabbetjes zijn in trek. Bij ons kan je kiezen om een slabbetje te laten bedrukken of te borduren! Je scoort al een slabbetje incl. tekst bedrukt voor maar €9,95! Bij het bedrukken van een slabbetje kan je kiezen uit verschillende kleuren van het slabbetje. Daarnaast zijn er gigantisch veel lettertypes waaruit je kan kiezen voor je tekst. Naast tekst kan je er uiteraard ook voor kiezen om een afbeelding of logo te laten bedrukken op het slabbetje! Ook het borduren van een slabbetje is mogelijk. Je bestelt als een slabbetje incl. tekst geborduurd voor maar €9,95! Dit slabbetje heeft een heerlijke witte badstof met een gekleurde rand. Kies uit 3 verschillende kleuren randen van het slabbetje en ontwerp met je eigen tekst. Alle slabbetjes kan je gemakkelijk om of af doen met de klittenbandsluiting in de nek. Ook hebben wij slabbetje met grappige ontwerpen voor je klaar staan. Bekijk hier al onze slabbetjes en kies je favoriet!

Naast de baby rompers, baby T-shirts en slabbetjes hebben wij nog veel meer leuke baby items! Denk bijvoorbeeld nog aan baby mutsen en een baby sweater! Ben je benieuwd naar alle  baby items? Bekijk dan hier het gehele aanbod aan baby items!