De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste Koningsdag kleding op een rij!

31-03-2022
by Bryan Kruithof

Eindelijk kunnen we de verjaardag van onze koning weer vieren! Vanwege corona konden we sinds 2020 niet meer Koningsdag vieren zoals we gewend waren, maar nu kunnen we weer helemaal los. Heerlijk feesten en drankjes drinken op onze koning. Bij deze dag hoort natuurlijk ook een passend Koningsdag outfit. Wij hebben dit jaar weer te gekke Koningsdag T-shirts, Koningsdag sweaters en Koningsdag hoodies met leuke en toepasselijke opdrukjes. In deze blog lees je meer over onze Koningsdag kleding!

Grappige Koningsdag shirts!

Ook dit jaar hebben wij weer grappige Koningsdag T-shirts voor heren, dames en kids klaar staan! Wil jij lachen op Koningsdag? Ga dan voor een ‘Willie lachen? Scan me’ T-shirt. Op dit shirt staat een QR-code, zoals we die kennen van de coronapas. Wanneer je met een telefoon de QR-code scant kom je op een pagina waarop een grappige afbeelding staat met ‘Zoenen? €1,-‘. Geniaal om andere mensen je code te laten scannen op Koningsdag! Zie je het onderstaande filmpje hoe dit te werk gaat.

Voor kinderen hebben wij ook leuke T-shirts die ze kunnen dragen tijdens Koningsdag of de Koningsspelen. Wat dacht je van het ‘Kroona’ kinder T-shirt voor maar €13,50! Een super toepasselijk shirt voor de eerste Koningsdag na corona. Ook het Woningsdag is zo 2020’ kinder shirt is super leuk en toepasselijk voor Koningsdag! Ga jij dansen op het Koningsspelen lied met je school? Draag dan de 'FitTop10' kinder T-shirt en laat je moves maar zien!

Koningsdag hoodies voor heren en dames

Mocht het weer wat minder zijn op Koningsdag dan is een Koningsdag hoodie heerlijk om te dragen tijdens een feest dat buiten is. Ben jij van plan om veel te gaan drinken op Koningsdag? Ga dan voor de ‘Lam leve de koning’ Koningsdag hoodie voor maar €22,-! Daarnaast is de ‘1,5 meter bier’ uniseks hoodie geschikt voor de echte bier drinkers! Geen 1,5 meter afstand meer zoals in 2021, maar 1,5 meter bier in 2022! Eén ding weet je zeker. Met deze twee Koningsdag hoodies ga je genoeg drinken!

Koningsdag kleding

Leuke Koningsdag sweaters met opdruk

Draag je liever een sweater dan een hoodie? Wij hebben ook te gekke Koningsdag truien klaar staan voor €20,-. Wat dacht je van de ‘Neem je shot’ Koningsdag sweater! Dan bedoelen we geen vaccinatie shot, maar een shotje drank natuurlijk! Ook de ‘Kroona’ uniseks sweater is toepasselijk om te dragen tijdens Koningsdag. Bij dit ontwerp komen corona en Koningsdag op een passelijke manier samen in een leuke opdruk!

Ontwerp je eigen Koningsdag T-shirt!

Naast onze leuke standaard ontwerpen is het ook mogelijk om helemaal zelf je eigen Koningsdag shirt te ontwerpen met een tekst en/of afbeelding naar keuze. Ontwerp nu je eigen Koningsdag kinder shirt, Koningsdag dames shirt of Koningsdag heren shirt in je gewenste kleur en laat bedrukken!

Bij alle Koningsdag items kan je zelf de gewenste kleur kiezen. Oranje is natuurlijk heel toepasselijk voor Koningsdag, maar andere kleuren zijn ook zeker mogelijk. Naast de bovenstaande Koningsdag producten hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier het gehele Koningsdag assortiment en maak je klaar voor een feestelijke dag!