Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste kraamcadeaus bestel je bij Tshirtdeal!

29-07-2022
by Bryan Kruithof

Bij ons kan je terecht voor super leuke kraamcadeaus voor jongens en meisjes! Maak een gepersonaliseerd kraamcadeau of kies één van onze standaard kraamcadeaus! Denk aan slabbetjes, ballonnen, Happy Horse knuffels en nog veel meer. In deze blog lees je meer over onze leukste kraam cadeaus!

Happy Horse knuffels

De Happy Horse knuffels zijn misschien wel de populairste kraamcadeaus! Wij hebben een ruim assortiment van Happy Horse met o.a. Happy Horse knuffeldoekjes, Rabbit Richies en rammelaars. Het leuke aan deze knuffels is dat je ze zelf kan personaliseren. Wij borduren namelijk alle Happy Horse knuffels gratis met een naam of geboortedatum! Zo kan je een super leuk gepersonaliseerd kraamcadeau met naam geven aan een jongen of meisje! Je bestelt al een Rabbit Richie geborduurd met naam vanaf €15,50! Bekijk alle Happy Horse knuffels en geef een kraam cadeau met naam!

In samenwerking met Giftdeals hebben wij ook Happy Horse Tuttles in een verrassingsblik! De blikken hebben een leuk ontwerp voor de geboorte van een jongen of meisje! Kies je favoriete blik, kies vervolgens je gewenste kleur knuffeldoekje en personaliseer met de naam van de baby! Voor een meisje is bijvoorbeeld het ‘It’s a little princess’ blik met knuffeldoekje super leuk en voor de geboorte van een jongen de ‘It’s a boy’ blik met knuffeldoekje.

Happy Horse met naam geborduurd

Geboorte ballonnen

Ballonnen zijn altijd leuk om te geven en zo ook als kraam cadeau! Wij hebben diverse geboorte ballonnen voor jongens en meisjes. Kies uit standaard ballonnen, stuffer cadeauballonnen of kies voor een ballon met je eigen tekst. Zo zijn de ‘Baby Boy’ ballon en ‘Baby girl’ ballon super leuk om te geven als kraamcadeau. Liever een eigen tekst? Ga dan voor een hart ballon met eigen tekst, ronde ballon met eigen tekst of ster ballon met eigen tekst! Deze ballon kan je zelf personaliseren met een tekst naar keuze voor maar €13,95!

Wil je groots uitpakken? Kies dan voor een stuffer cadeauballon. In deze ballonen zit een Rabbit Richie van Happy Horse die je kan personaliseren met een naam of geboortedatum. Bekijk de roze stuffer cadeauballon of blauwe stuffer cadeauballon en start met ontwerpen. In samenwerking met De Baby Spa hebben wij ook stuffer ballonnen gevuld met een Happy Horse knuffel en een cadeaubon van De Baby Spa! Zo geef je een leuk kraam cadeau met daarin een uitje voor het hele gezin! Meer weten over De Baby Spa? Bekijk dan de website www.debabyspa.nl!

Geboorte ballonnen

Slabbetjes ontwerpen

Ook slabbetjes zijn een erg populair kraamcadeau! Bij ons kan je een slabbetje borduren of een slabbetje bedrukken voor maar €9,95! Op zoek naar een grappig slabbetje? Ga dan voor het ‘Jankerd’ slabbetje geborduurd of de ‘Pannenkoeken’ slabbetje bedrukt. Naast onze standaard ontwerpen kan je ook zelf een slabbetje ontwerpen met een tekst naar keuze. Bekijk het slabbetje incl. tekst bedrukt of slabbetje incl. tekst geborduurd en ontwerp met een leuke tekst naar keuze. Zo geef je een super origineel kraamcadeau!

Naast de bovenstaande kraamcadeaus hebben wij er nog veel meer. Denk aan een baby romper, baby T-shirt of andere babykleding. Of wat dacht je van een lekker snoepblik met leuke ontwerpen! Neem gerust een kijkje op onze site en bekijk al onze kraam cadeaus!