De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste Moederdag cadeaus!

21-04-2023
by Bryan Kruithof

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Heb jij nog geen Moederdag cadeau gekocht? In deze blog lees je meer over de leukste Moederdag cadeaus. Denk aan baby rompertjes, baby T-shirts, mini me knuffel kussens en meer! Laat een cadeau personaliseren of kies voor één van onze leuke standaard ontwerpen!

Eerste Moederdag cadeau

Zoek je een cadeau voor een kersverse moeder? Ga dan voor één van onze Moederdag baby items! Wij hebben leuke baby rompertjes en baby T-shirts die bedrukt zijn met een passend ontwerp. De ‘Fijne eerste Moederdag’ baby romper is super populair en bestel je al voor €14,50. In dit ontwerp kan je de naam van de kleine toevoegen. Zo geef je een super leuk eerste Moederdag cadeau! Daarnaast is de ‘Happy 1st Mother’s day’ baby T-shirt met naam ook super leuk om te geven als eerste cadeau voor Moederdag. Liever een Moederdag baby items zonder naam? Dan is de ‘Fijne Moederdag, proost’ baby romper of de ‘I only love my bed and my momma , im’s sorry’ baby T-shirt een goede keuze voor jou! Met een baby items geef je een super schattig Moederdag cadeau!

Moederdag baby items

Mini me knuffels voor Moederdag

Wij hebben nu ook speciale mini me knuffel kussens voor Moederdag! Op de mini me’s kan je een leuke, grappige of gekke foto toevoegen van je moeder. Zo geef je een super leuk gepersonaliseerd Moederdag cadeau. Ga bijvoorbeeld voor de Best Mom mini me knuffel kussen voor maar €15,-. Deze is super leuk om te geven aan de beste moeder ter wereld. Wil je laten blijken dat je van je moeder houd? Ga dan voor de I Love You Mom mini me knuffel kussen! Bij de mini me’s voor Moederdag kan je kiezen uit de afmetingen 25cm, 30cm of 38cm. Daarnaast kan je ook kiezen voor een blanke, getinte of donkere huid van de mini me. Start met personaliseren en verras je moeder met een mini me knuffel!

Mini me knuffel met foto

Moederdag cadeaus van Giftdeals

Onze partner Giftdeals heeft nog veel meer cadeaus voor Moederdag! Zo kan je bij Giftdeals o.a. ook Moederdag ballonnen, armbanden, mokken en meer bestellen. Geef bijvoorbeeld een helium hart ballon met je eigen tekst voor maar €13,95! Op de ballon kan je een leuke tekst naar keuze zetten. Denk aan I Love You, liefste mamma of een lieve boodschap. Of laat een armband graveren met je eigen tekst en/of icoontje. Je bestelt al een touw armband met tekst voor maar €5,-. De mesh armband is ook erg populair om te geven aan vrouwen. Als laat is de Moederdag foto mok ook een klassieker. Op de mok staat een Moederdag ontwerp waarin je twee foto’s kan toevoegen.

Bestel je Moederdag cadeau voor 4 mei, zodat het uiterlijk 11 mei wordt verzonden!