Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste Sinterklaas cadeautjes!

10-11-2021
by Bryan Kruithof

De Sint en zijn pieten zijn afgelopen zaterdag weer aangekomen in Nederland! Bij Sinterklaas horen natuurlijk cadeautjes. Wij hebben een leuk assortiment aan cadeaus voor Sinterklaas die je ook nog eens kan personaliseren. Deze te gekke Sinterklaas cadeautjes zijn leuk voor in de schoen, maar natuurlijk ook voor in de zak van Sinterklaas op pakjesavond! In deze blog lees je meer over ons aanbod aan Sinterklaas cadeautjes!

Sinterklaas blik met strooigoed

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk strooigoed! Bijna elk kind is er wel dol op. Daarom hebben wij speciale Sinterklaas blikken gevuld met strooigoed klaar staan. Alle blikken hebben een leuk Sinterklaas ontwerp om de blik heen en zijn gevuld met kruidnoten en ander snoepgoed. Deze blikkies zijn leuk als schoen cadeau, maar natuurlijk ook voor in de zak van Sinterklaas. Ben je op zoek naar een Sinterklaas blik dat je kan ontwerpen met een eigen naam? Ga dan voor de ‘Sinterklaas blik schoentjes met eigen naam’ of de ‘Sinterklaas blik cadeautje met eigen naam’! In deze ontwerpen kan je de naam van het kind toevoegen. Zo geef je een lekker en persoonlijk cadeau van de Sint. Kies je favoriete Sinterklaas blik en je hebt een super leuk en lekker cadeau!

Geborduurde Happy Horse

Een knuffel als Sinterklaas cadeau? Ga dan voor een geborduurde knuffel van Happy Horse! Wij borduren alle Happy Horse knuffels gratis met een naam naar keuze. Ga bijvoorbeeld voor een Rabbit Richie van 28cm, 38cm of 58cm. Kies uit allerlei verschillende kleuren en laat de welbekende konijn van Happy Horse gratis borduren. Naast de Rabbit Richies hebben wij ook super leuke knuffeldoekjes in allerlei soorten diertjes. Je bestelt al een Happy Horse Tuttle met eigen naam vanaf €9,95! Wil je echt uitpakken? Ga dan voor de Giant Rabbit Richie! Deze enorme knuffel is maar liefst 92cm groot en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Wanneer een kind dit krijgt zal hij of zij versteld staan van de grootte van deze knuffel. Kies je favoriete Happy Horse knuffel en geef een geborduurde knuffel voor Sinterklaas!

Sinterklaas cadeaus

Kinderbestek met eigen naam

Naast knuffels en snoepblikken hebben wij ook super leuke besteksetjes voor kids die je gratis kan laten graveren met een naam! Wij hebben een 4-delig kinderbestek met eigen naam. Dit kinderbestek bestaat uit een mes, vork, grote lepel en kleine lepel. Het bestek is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren en al het bestek graveren wij gratis met een naam naar keuze. Daarnaast hebben wij ook een bio kinderbestek met eigen naam van 100% biologisch materiaal. Dit besteksetje bestaat uit een mes, vork, lepel en verpakkingsdoosje dat je allemaal kan graveren met een naam naar keuze. Super leuk als Sinterklaas cadeau voor een kind!