Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste slabbetjes bedrukken met tekst en/of foto

04-09-2020
by

Goedkoop een slabbetje bedrukken doe je natuurlijk bij Tshirtdeal. Naast hoge kwaliteit bieden wij ook standaard een fijne en snelle service. Daarnaast zijn al onze producten al vanaf 1 stuk te bestellen, maar ontvang je bij een aanvraag voor grote aantallen altijd een prijs op maat.

Een slabbetje is natuurlijk een must voor elke baby en vaak ook nog voor de meeste peuters. Bij elke maaltijd wordt vaak gebruik gemaakt van een slabbetje dus waarom zou je kiezen voor een standaard slabbetje die meestal maar saaitjes is.

Een gepersonaliseerd slabbetje laten bedrukken met eigen tekst

Een gepersonaliseerde slab met naam of andere tekst is het ideale kraamcadeau voor elke baby. De slabbetjes met klittenbandsluiting zijn fijn in gebruik en uiteraard ook gewoon wasbaar, ook met bedrukking. Zo kun je gemakkelijk en snel jouw slabbetje met tekst bedrukken.

Naast dat je natuurlijk een slabbetje met eigen naam kan bedrukken, kun je je ook uitleven met grappige oneliners en andere teksten.

Wat vind je bijvoorbeeld van onze eigen ontworpen teksten voor op slabbetjes:

Slabbetje met de tekst bedrukt 'cape verkeerd' Slabbetje 'deze buik heb ik van papa' bedrukt Slabbetje 'dinner's on me' bedrukt

Ze zijn direct op onze website te bestellen. Handig als je zelf niet zo creatief bent ;)

Slabbetje bedrukken met foto

Naast een grappige tekst kun je je ook uitleven met een afbeelding. Zo kun je gemakkelijk een slabbetje bedrukken met foto. Je hoeft hiervoor enkel de foto te uploaden in onze online designer. Direct een slabbetje bedrukken met afbeelding

Naast een foto kun je ook een slabbetje bedrukken met logo. Ideaal om als werkgever aan jouw werknemers te geven als zij net vader of moeder zijn geworden.

Wees dus lekker creatief bij het ontwerpen van jouw slabbetje!

Bekijk hier alle slabbetjes om te bedrukken

Slabbetje met tekst borduren

Naast bedrukken, kun je jouw slabbetje ook laten borduren. Voor het borduren van de slabbetjes gebruiken wij slabbetjes met grove badstof. Hierdoor komt de borduring er nog mooier uit, en blijft hij langer mooi.

Onze slabbetjes zijn te borduren met eigen tekst. Zo kun je bijvoorbeeld een slabbetje met naam borduren. Zo heb je binnen no time een schattig maar gepersonaliseerd kraamcadeau!

Direct jouw slabbetje borduren met eigen tekst

Naast dat je zelf de tekst voor op jouw slabbetje kunt opmaken, hebben wij ook een aantal leuke of grappige ontwerpen voor jouw opgemaakt. Zo hoef je enkel alleen nog maar je tekstkleur uit te kiezen en bestellen maar!

Slabbetje 'sexy als ik schrans' Slabbetje 'sexy als ik schrans'

Maak je keuze uit bedrukken of borduren en bestel jouw slabbetje gemakkelijk en snel!