Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste Vaderdag cadeaus staan voor je klaar!

07-06-2021
by Bryan Kruithof

Zondag 20 juni is de dag dat de Vaders weer verwend mogen worden. Bij Vaderdag hoort natuurlijk een leuk, grappig of origineel Vaderdag cadeau! Wij hebben een ruim assortiment klaar staan met cadeaus om te geven aan je vader. T-shirts, mokken, handdoeken, baby textiel en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk!

Geef een leuke handdoek

Ben jij op zoek naar een super origineel Vaderdag cadeau? Geef dan een leuke bedrukte handdoek! Wat dacht je van een handdoek met ‘Afgetraind lichaam en eigen gezicht’! Upload een leuke foto van je vader en je hebt een geniaal Vaderdag cadeau! Als jouw vader echt een Hollander is hebben wij ook een handdoek met ‘Hier ligt een kaasplankje’. Ook als je vader oorspronkelijk uit een ander land komt hebben wij geschikte handdoeken voor je klaar staan met een leuk ontwerp. Bekijk hier alle Vaderdag handdoeken en verras je vader met dit originele cadeau!

Handdoek 'Hier ligt een kaasplankje' Handdoek 'Afgetraind lichaam met eigen gezicht' Handdoek 'Ekte Ekte Surinaamse vader

Grappige T-shirts

Ook als je op zoek bent naar een grappig Vaderdag cadeau hebben wij leuke items klaar staan. Zo hebben wij o.a. grappige T-shirts met opdruk! Snurkt jouw vader altijd? Dan is het ‘Ik snurk niet..ik droom dat ik een tractor ben’ T-shirt voor maar €13,50 het ideale cadeau! Of wat dacht je van het grappige ‘Best farter ever!’ T-shirt. Wil jij liever laten blijken dat je een super papa hebt? Geef dan het ‘Super Papa’ T-shirt. Zo heb je een super grappig en leuk cadeau voor je vader!

Vaderdag mokken

Als je graag een goedkoop, maar leuk Vaderdag cadeau wilt geven zijn de Vaderdag mokken ideaal! Je scoort namelijk al een Vaderdag mok voor maar €6,-!  Wij hebben verschillende mokken met een leuke ontwerpen voor vaders. De ideale mok is toch wel de ‘Pa’ Vaderdag foto mok. Op deze mok kan je twee eigen foto’s toevoegen. Kies voor leuke foto’s van je vader en je hebt een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau voor maar €6,-. Of kies voor de 'Best dad ever' Vaderdag foto mok met je foto in een leuk ontwerp! Daarnaast hebben wij ook nog diverse Vaderdag mokken. Kies uit maar liefst 8 verschillende designs en verras je vader met een mok! Super handig voor thuis, want zo heeft je vader echt zijn eigen mok om koffie of thee uit te drinken!

'Pa' Vaderdag foto mok Diverse Vaderdag mokken   'Best dad ever' Vaderdag foto mok

Naast handdoeken, T-shirts en mokken hebben wij nog veel meer leuke Vaderdag items. Bekijk hier het gehele Vaderdag assortiment! Kies je favoriete item en verras je vader op Vaderdag met een te gek cadeau!
Bestel voor of op 9 juni, zodat het voor 18 juni word verzonden!