Let op: Vaderdag orders die vóór 13 juni zijn besteld zijn vóór Vaderdag in huis. Nu even geen geld? Betaal met Afterpay!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

De perfecte items voor de lente!

25-03-2021
by Bryan Kruithof

Het is weer lente! De koude winterdagen zijn voorbij en de zon begint steeds meer te schijnen. Toch is het nog niet zo warm om je zomer items uit de kast te halen. Daarom hebben wij de perfecte lente items voor jou klaarstaan. Bedruk je favoriete items met een tekst of afbeelding naar keuze en geniet van de lente! 

Bedrukt headwear 

Bij een felle lentezon komt bedrukt headwear goed van pas! Zo heb je minder last van de zon en heb je beter zicht. Daarnaast is het natuurlijk ook ideaal om je outfit helemaal mee af te maken. Wat dacht je van een bedrukt vissershoedje! Ga voor de reversible bucket hat met één regel tekst voor maar €11,50. Omdat de bucket hat volledig omkeerbaar is past het bij meerdere outfits! Naast een bucket hat kan een bedrukte cap of geborduurde cap ook helpen tegen de felle lentezon! Ga bijvoorbeeld voor de classic snapback inclusief borduring voor maar €15,- of een cargo cap inclusief tekst bedrukt voor maar €10,-!

Cargo cap incl. tekst bedrukt   Reversible bucket hat bedrukken   Classic Snapback incl. borduring

Ideale tussenjassen

In de lente gaan de temperaturen natuurlijk ook om hoog. Het is te warm voor een winterjas, maar te koud voor een zomerjas. Wij hebben de ideale jassen voor in de lente! De perfecte tussenjas is de softshell jas met capuchon. Deze jas is waterafstotend, ademend en winddicht. Je koopt de softshell jas met capuchon inclusief borstlogo al voor €29,95. Daarnaast zijn de softshell jassen zonder capuchon ook uitermate geschikt voor in de lente. Ga voor de heren softshell jas of de dames softshell jas en je hebt de ideale tussenjas voor verschillende weersomstandigheden! 

Heren Softshell incl. klein logo     Dames Softshell incl. klein logo

Vier Koningsdag thuis

Uiteraard kunnen we Koningsdag ook niet vergeten in de lente. Elk jaar is het op 27 april groot feest in heel Nederland. Vanwege de corona maatregelen gaat deze feestdag helaas niet door en moeten we het vanuit huis gaan vieren. Maar niet getreurd! Wij hebben de perfecte Koningsdag items om Koningsdag vanuit huis alsnog een beetje te vieren. Wat dacht je van onze ‘Koning quarantaine’ hoodie of het ‘Koning Woning’ T-shirt! Naast onze leuke standaard ontwerpen kan je natuurlijk ook je eigen sweater ontwerpen. Bedruk bijvoorbeeld een oranje sweater met je eigen tekst of afbeelding en je hebt een uniek item voor koningsdag!