De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Design jouw eigen windbreaker helemaal naar je eigen smaak en style

13-08-2020
by

Je kent ze vast wel: de bekende windbreakers van Nike of North Face. Maar hoe tof is het om je eigen windbreaker te bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding?! Op deze manier maak je pas echt de blits met je eigen stoere windbreaker.

Windbreaker ideaal voor, tijdens en na het sporten

Windbreaker jackets, ook wel windrunners genoemd, zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal voor een hoog draagcomfort. Door de sportieve look worden de windrunners vaak gebruikt bij het sporten. Denk aan voetbalclubs die in de windrunner trainen of zelfs een heel trainingspak van hebben.

Onze standaard windbreakers zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en scoor je al vanaf €12,-. Deze windbreakers zijn perfect voor buitensporten, sportverenigingen of werk waarbij je veel buiten bent.


Een windrunner als echt fashion item

Naast functioneel zijn de jasjes ook enorm populair om zijn looks. Ze worden veel gedragen als streetwear en zijn in de urban scene enorm populair. Grote (sport) merken hebben de jasjes dan ook standaard in hun collectie hangen.

Heb jij je eigen kledinglijn? Of wil jij je eigen kledinglijn starten?
Laat dan een van onze windrunner jasjes bedrukken met je logo of slogan!

Laat je inspireren door een van de onderstaande toffe windrunner jasjes. Klik om te bestellen:Windrunner jacket Windrunner jacket twee kleuren Pull over jacket

Windrunner bedrukken met bedrijfslogo

Maak jouw eigen ontwerp gemakkelijk via onze online designer en laat binnen no time jouw windrunner jas bedrukken. Ben je opzoek naar fijne windrunner jasjes voor jouw bedrijf? Dan hebben we een scherpe actie voor je klaar staan. Gebruik onderstaande link om de windrunner jasjes te bestellen met een gratis borstlogo bedrukt!

Ideaal voor bedrijven, sportverenigingen etc.

Windrunner met gratis logo bedrukt