Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrijfsitems om verspreiding tegen COVID tegen te gaan

26-10-2020
by

We leven in een moeilijke tijd, zeker voor ondernemers. Er zijn veel maatregelen waar iedereen, zo ook bedrijven, zich aan moeten houden. 

Om de bedrijven en ondernemers hier een handje mee te helpen hebben we verschillende items opgemaakt om de maatregelen gemakkelijker te kunnen handhaven. 

Bedrijfskleding met 'hou voldoende afstand'

Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding met hierop de tekst 'hou voldoende afstand'. Daarnaast is er ook nog ruimte om jouw bedrijfslogo erbij te laten drukken. Dit kan als borstlogo of groot logo op de rug. Kies zelf welk kledingstuk gewenst en gepast is voor jouw bedrijf.
Denk aan een polo, sweater of T-shirt.

      

Veiligheidshesjes bedrukt

Nog meer opvallen? Denk dan eens aan veiligheidshesjes met de tekst 'hou voldoende afstand' en een zwarte hand afgebeeld. Deze hesjes zijn tot grote maten te verkrijgen en kunnen gewoon over normale werkkleding gedragen worden maar bijvoorbeeld ook over dikke jassen of overals. Bedrukte mondkapjes met logo


Een bedrukt mondkapje met logo is een echte must op dit moment. Naast dat je als bedrijf op deze manier natuurlijk de veiligheid en gezondheid van de medewerkers waarborgt, maakt je tegelijker tijd natuurlijk ook reclame voor uw bedrijf. Dus ook wanneer jouw bedrijf (gedeeltelijk) thuis werkt, zijn bedrukte mondkapjes een must voor jouw werknemers.

Vooral gezien het feit dat een mondkapje vanaf nu ook verplicht in publieke binnenruimtes gedragen moeten worden en natuurlijk nog steeds in het OV.

Onze mondkapjes zijn geheel naar wens te bedrukken. Wij denken uiteraard graag met over de mogelijkheden. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in het zwart en het wit en zijn uiteraard wasbaar en hierdoor herbruikbaar.

Een staffel korting op bovenstaande producten is mogelijk. Bij grote aantallen maken wij uiteraard een offerte op maat. Hier kan je het beste even contact met ons over opnemen via de verkoop afdeling. Dit kan per mail of telefonisch via: 0180-200044. 

Laten we er met zijn alle voor zorgen dat we verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen gaan.