Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een Happy Horse knuffeltje is hét perfecte kraamcadeau

03-03-2020
by

Opzoek naar een kraamcadeau? Ga dan voor Happy Horse!

De producten van Happy Horse zijn ideaal als kraamcadeau of als een cadeau voor een babyshower of gender reveal party.
Vooral omdat wij alle Happy Horse producten GRATIS voor je borduren. Zo heb je gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd en betaalbaar cadeau.

Net zoals bij al onze andere producten kun je in onze online designer gemakkelijk zelf invoeren wat je waar bedrukt wilt hebben. Meest gekozen zijn de naam en geboortedatum van de baby, maar je kunt dit natuurlijk helemaal zelf invullen.

De classic ‘Rabbit Richie’ blijft toch wel de klassieker die iedereen wel eens heeft gezien. Dit heerlijk zachte pluizige knuffeltje is van vele baby’s zijn of haar eerste beste vriendje. De Rabbit Richie knuffels zijn beschikbaar in de volgende kleuren: Blue, Pink, Lagoon, Grey, Clay, Ivory, Deep Blue, Deep Grey, Deep Pink en Yellow.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende varianten en afmetingen. Denk aan een leuke rammelaar dat bij schudden een leuk geluidje maakt. Bij het knuffeltje heb je keuze uit 28,38 en 58 cm. Van dit knuffeltje hebben we ook de ‘Musical’ variant, waarbij na trekken aan de staart het melodietje van ‘Over The rainbow’ wordt afgespeeld. En tot slot natuurlijk de tuttle. Dit knuffeldoekje blijft toch voor vele de favoriet, omdat deze vooral het bij de newborns het erg goed doen


Rattle (Yellow)


Tuttle (Pink)


Knuffel 28 cm (Deep Blue)


Knuffel 38 cm (Lagoon)


Knuffel 58 cm (Lagoon)
Naast de Rabbit Richie hebben we ook een aantal varianten van de Rabbit Reece. Deze is vergelijkaar met de Rabbit Richie, maar zijn voorzien van leuke strepen.

Niet zo’n fan van konijnen? Of ben je juist op zoek naar andere diertjes? Dan is de Tuttle van Donkey Devan of Mouse Mel misschien wel wat voor jou?


Mouse Mel TuttleKortom… De keuze is reuze! Kies snel jouw favoriet en laat hem gratis door ons borduren.
Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk al onze Happy Horse producten HIER.