Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een toffe hoodie bedrukt voor alle examenjaar studenten

09-03-2020
by

Zit jij in je examenjaar?

Dat betekent dat je tegen het eind loopt van je schooljaar en dus ook (hopelijk) tegen het eind van je middelbare school periode. Eindelijk!

Omdat deze periode een spannende tijd is voor jou en je klasgenoten hebben wij deze leuke hoodies ontworpen. Speciaal om de laatste 100 dagen van je middelbare school nog tijd door te komen.

Laat deze toffe hoodies bedrukken met je eigen naam, klasnummer of schoolnaam. Zo kun je bijvoorbeeld matching hoodies dragen met je beste vriend of vriendin of zelfs heel de klas!

laatste 100 dagen hoodie

De hoodies zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester waardoor ze fijn en zacht aanvoelen. Daarnaast hebben ze een handige buidelzak en zitten er aan de capuchon koortjes.

Wij zouden Tshirtdeal niet zijn, als je al vanaf 1 stuk bij ons kunt bestellen. Daarnaast kun je als textielkleur kiezen uit 30 verschillende hippe kleuren. En ook de drukkleur kun je helemaal zelf bepalen. Leef je uit in onze online designer en maak er helemaal je eigen ontwerp van.

Bestel je voor je hele klas? Vul dan bij ‘diverse namen invoeren’ de namen in van je klasgenoten. Haal dus snel je docent over en wie weet heb jij een tof aandenken aan de laatste periode van je middelbare school tijd.

Heb je andere wensen?
Neem dan telefonisch contact met ons op via: 01807-21629, of stuur een mailtje naar verkoop@tshirtdeal.nl

Onderstaand een aantal toffe foto's van klassen met matching hoodies. Laat je inspireren bij het ontwerpen!