De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een warme muts voor de winter!

08-12-2023
by Bryan Kruithof

Het wordt steeds kouder in ons land en een warme muts komt nu goed van pas! Maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerde muts te hebben voor de winter. Bij ons kan je mutsen bedrukken en mutsen borduren met je eigen ontwerp. Voeg je eigen logo toe of ga voor een eigen tekst of de muts. In deze blog lees je alles over onze mutsen!

Mutsen bedrukken

Op zoek naar een warme muts om te bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kan bij ons een muts bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Een normale muts met eigen tekst bedrukt bestel je al voor €9,-! De voorkant van deze muts heeft een patch waar je eigen tekst, logo of afbeelding op kan bedrukt worden. Denk aan je eigen naam of bedrijfsnaam en bestel voor maar €9,-! Of voeg een foto van jezelf of een bedrijfslogo toe voor maar €3,- extra. De muts is ook nog een dubbel laags gebreid, waardoor die lekker warm is. Kies uit 8 hippe kleuren en bestel hem snel voor de winter. Naast deze muts om te bedrukken hebben wij ook nog de snowstar beanie om te bedrukken. Dit is een muts met een pom pom bovenop. Kies uit 7 kleuren en bestel met je eigen tekst bedrukt voor €10,-. Ook bij deze muts is het mogelijk om een logo toe te voegen voor maar €3,- extra per stuk! Bekijk al onze mutsen om te bedrukken en start met ontwerpen!

Muts bedrukken

Mutsen borduren

Liever een geborduurde muts? Ook dat is mogelijk bij Tshirtdeal! Wij hebben een ruim assortiment aan mutsen om te borduren. Alle mutsen kan je laten borduren met een eigen tekst naar keuze. Wat dacht je van een Holly Beanie geborduurd met tekst voor maar €12,50! Deze hippe muts is te verkrijgen in maar liefst 12 verschillende kleuren. Voeg je eigen naam, bedrijfsnaam, oneliner of quote toe en bestel al vanaf 1 stuk! Daarnaast hebben wij ook nog de eko beanie geborduurd met tekst voor €9,50 of de woolly muts geborduurd met tekst voor €13,50. Daarnaast hebben wij ook nog andere mutsen om te borduren! Bekijk het hele assortiment aan mutsen en laat je favoriete muts borduren met een tekst naar keuze voor de winter!