De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een week lang Black Friday Deals!

19-11-2021
by Bryan Kruithof

Vrijdag 26 november is het weer zover, Black Friday! Bij Tshirtdeal kan je niet alleen op vrijdag profiteren van te gekke deals, maar de hele week! Van maandag 22 november tot en met maandag 29 november profiteer je van gigantische stuntprijzen op onze top producten! En wij bedrukken of borduren bij elke Black Friday Deal de eerste regel tekst ook nog eens gratis! In deze blog lees je alles over onze Black Friday Deals!

Wil jij direct profiteren?

Black Friday textiel

Tijdens Black Friday toveren wij onze top producten om tot Black Friday Deals en daar horen natuurlijk ook onze T-shirts, hoodies en sweaters bij! Zo scoor je tijdens Black Friday al een T-shirt incl. één regel tekst voor maar €7,-! De T-shirts zijn te verkrijgen voor volwassenen en kinderen in allerlei kleuren en maten! Zijn de T-shirts iets te koud voor jou? Ga dan voor de Black Friday Hoodie of Black Friday Sweater! De hoodie bedrukken wij gratis met één regel tekst voor maar €14,-! Een sweater scoor je al inclusief één regel tekst voor maar €12,-! Beide Black Friday Deals zijn te verkrijgen voor volwassenen en kinderen! Kies uit allerlei verschillende kleuren en start met ontwerpen!

Niet alleen tekst is mogelijk bij de Black Friday Deals! Wil jij een logo of afbeelding op een T-shirt, hoodie of sweater? Dan kan dat tijdens Black Friday al vanaf €3,- extra! Profiteer tot en met maandag 29 november van deze te gekke Black Friday Deals!

Black Friday Textiel

Black Friday hoofddeksels

Naast onze te gekke deals op textiel hebben wij nog veel meer Black Friday Deals! Voor de koude dagen hebben wij de muts als Black Friday Deal! Deze muts bedrukt je al met tekst voor maar €6,50! Naast tekst is het ook mogelijk om de muts te bedrukken met een logo of afbeelding voor maar €3,- extra! Speciaal voor de kerstdagen is er ook de kerstmuts als Black Friday Deal! De kerstmuts bestel je al voor maar €3,- incl. één regel tekst bedrukt! Voor €1,- extra bedrukken wij ook de achterkant van de kerstmuts! Super leuk met bijvoorbeeld je eigen naam op de kerstmuts voor bij het kerstdiner!

Als je aan hoofddeksels denkt denk je ook aan caps! Tijdens Black Friday scoor je een snapback incl. één regel tekst geborduurd voor maar €10,-! De snapback is er voor kids en volwassenen in verschillende kleuren! Laat bijvoorbeeld borduren met je eigen naam of een te gekke oneliner! Heb jij een leuke tekst in gedachte? Start dan nu met het ontwerpen van je eigen snapback!

Waar wacht je nog op? Profiteer snel van onze te gekke Black Friday Deals!
Alle deals lopen van maandag 22 november tot en met maandag 29 november!

Black Friday Hoofddeksels