De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Foute kersttruien van Tshirtdeal!

01-12-2023
by Bryan Kruithof

De kerstdagen komen er weer aan! En dat betekent dat de foute kersttruien weer uit de kast mogen. Bij Tshirtdeal hebben wij allerlei leuke foute kersttruien voor de feestdagen. Denk aan een foute kersttrui met een eigen ontwerp, een kersttrui voor bier liefhebbers en een kersttrui voor wijnliefhebbers. Leuk om voor jezelf te bestellen, maar natuurlijk ook als kerstcadeau voor een ander! In deze blog lees je meer over onze foute kersttruien!

Foute kersttrui met eigen tekst of logo

Op zoek naar een unieke foute kersttrui? Ga dan voor een rode foute kersttruigroene foute kersttrui, witte foute kersttrui of blauwe foute kersttrui met eigen ontwerp. Elke kleure heeft een eigen unieke kerst ontwerp waar je een eigen tekst of logo in kan toevoegen. Super leuk om voor jezelf te bestellen met je eigen naam. Ook voor bedrijven zijn deze foute kersttruien super leuk. Zo kan je ze bestellen voor je personeel met je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo er op. Zo loopt je personeel er in een leuke foute kersttrui van de zaak bij. Je kan de foute kersttrui natuurlijk ook leuk toevoegen in een kerstpakket. De foute kersttrui met eigen ontwerp bestel je al voor €19,95 per stuk! Start snel met ontwerpen en bestel voor de kerstdagen!

Foute kersttrui met eigen ontwerp

Foute kersttrui voor bier liefhebbers

Ben jij een echte bier drinker? Dan hebben we voor jou de ideale foute kersttrui! De ‘Ho, Ho, Ho, Hopelijk is er bier’ foute kersttrui is namelijk super leuk voor de kerstdagen. Deze foute kersttrui bestel je voor maar €18,45. Naast deze bier kersttrui hebben wij ook nog een andere. Namelijk de ‘All I want for xmas is you (Geintje, breng bier) kersttrtui! Ga voor één van deze foute kersttruien en je zal gegarandeerd genoeg bier drinken! Deze kersttruien zijn natuurlijk oom super leuk om cadeau te geven aan een bier liefhebber. Bestel een bier kersttrui en leg hem onder de kerstboom als kerstcadeau!

Foute kersttrui voor wijn liefhebbers

Uiteraard kunnen wij niet achterblijven met foute kersttruien voor wijn liefhebbers! Ben jij van plan om genoeg wijn te drinken tijdens de kerstdagen? Dan moet je zeker een foute wijn kersttrui hebben! Wat dacht je van de ‘Ho, Ho, Ho, Hopelijk is er wijn’ foute kersttrui! Kies uit 4 leuke kleuren en bestel deze kersttrui voor maar €18,45! Of ga voor de ‘All I want for xmas is you (just kidding, get me wine’ kersttrui! Speciaal voor de prosecco is er ook nog de ‘Prosecc ho ho ho’ kerstrui. Geef het als kerstcadeau aan een ander of bestel voor jezelf. Zo weet je zeker dat er genoeg alcohol in gaat tijdens de kerstdagen.

Naast de bovenstaande kersttruien hebben wij er nog veel meer. Bekijk hier al onze foute kersttruien. Zo zijn de foute kersttrui frikandel of de ‘Mijn foute kersttrui zit in de was’ kersttrui ook super leuk voor de kerstdagen! Of bekijk al onze kerst items met o.a. ook nog leuke gepersonaliseerde kerstballen!