De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ga fris het nieuwe jaar in met nieuwe bedrijfskleding!

17-12-2021
by Bryan Kruithof

Het einde van het jaar is in zicht en 2022 staat voor de deur! Heb jij binnen je bedrijf nog budget over om uit te geven dit jaar? Laat dan nieuwe bedrijfskleding bedrukken en ga fris aan de slag in het nieuwe jaar of na de lockdown. Wij hebben een ruim aanbod aan bedrijfskleding voor elke branche. Laat je gewenste bedrijfskleding bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of je bedrijfsnaam. In deze blog lees je meer over ons aanbod aan bedrijfskleding!

Aanbiedingen

Voor veel bedrijven is het een bewogen jaar geweest vanwege corona en hebben ze niet veel budget meer voor dure bedrijfskleding. Wij hebben daarvoor de oplossing! Onze aanbiedingen zijn uitermate geschikt als bedrijfskleding. Of ga voor de uniseks sweater incl. één regel tekst voor €15,-! Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsnaam bedrukt op de achterkant van de sweater. Ook hier is een logo mogelijk tegen een kleine meerprijs. Uiteraard kan een T-shirt ook niet ontbreken in het assortiment van bedrijfskleding. Bij ons bedruk je al een uniseks T-shirt inclusief één regel tekst voor maar €8,-! Zo scoor je goedkoop bedrijfskleding voor al je personeel! Naast de bovenstaande items hebben wij nog veel meer aanbiedingen die geschikt zijn als bedrijfskleding! Bekijk hier al onze aanbiedingen en laat je personeel weer fris aan het werk gaan in het nieuwe jaar of na de lockdown!

Aanbiedingen

Werkbroeken en werkjassen

In verschillende branches komen werkbroeken en werkjassen van pas. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende prijsklassen. Zo zit er voor ieder bedrijf wel een passend product bij! Wat dacht je van een comfortabele stretch werkbroek met bedrukking vanaf €22,-! Ideaal voor timmermannen, schilders en andere beroepen. Daarnaast is er ook nog een werkbroek met holsterzakken. Super handig voor in de bouw en deze bestel je al inclusief logo voor maar €34!

Naast werkbroeken hebben wij ook werkjassen! Onze softshell jassen komen in elke branche van pas. Ze zijn waterafstotend, winddicht en ook nog eens ademend! Ideaal om je personeel te laten dragen naar werk toe, maar natuurlijk ook voor werknemers die veel buiten zijn! Je besteld al een softshell jas voor mannen of softshell jas voor vrouwen inclusief logo voor maar €25,-! Op zoek naar een werkjas met handige zakken? Ontwerp dan deze werkjas en laat bedrukken vanaf €46,-!\

Bedrijfskleding bedrukken 

Horecakleding

Ook de horeca mogen wij niet vergeten in het assortiment aan werkkleding! Helaas is de horeca voorlopig gesloten vanwege de lockdown, maar voor na de lockdown kan je er weer vol tegenaan in nieuwe werkkleding. Voor de chef-koks hebben wij een mooie koksbuis met lange mouwen en een koksbuis met korte mouwen. Ideaal om te laten bedrukken met een bedrijfslogo voor in de keuken. Om koksoutfit af te maken hebben wij ook nog de chef hat die je kan laten bedrukken vanaf €9,-! Voor de bediening is een sloof met opdruk of een schort met opdruk ideaal! Daarbij kan je ook een geschikte werkpolo voor heren of werkpolo voor dames laten bedrukken. De werkpolo’s bedruk je al met logo voor €16,50! Zo lopen je chef-koks en bediening er weer fris bij in het nieuwe jaar voor als de horeca weer volledig open mag!

Naast alle bovenstaande producten hebben wij nog veel meer bedrijfskleding voor je klaar staan. Bekijk hier het gehele assortiment aan werkkleding voor allerlei verschillende branches en maak een frisse start in 2023!