Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen en blikjes die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Gemakkelijk en snel transfers bestellen!

07-02-2022
by Bryan Kruithof

Heb jij textiel dat je voor jezelf of klanten wil bedrukken? Of ben jij een beginnende of pro textiel drukker en ben je op zoek naar losse transfers? Wij helpen je gemakkelijk en snel met allerlei soorten transfers die je zelf kan bedrukken. In deze blog lees je meer over de transfers en het bestellen ervan.

Hoe werkt het bestellen van transfers?

Wil jij losse transfers bestellen? Dan kan dat gemakkelijk via onze website. Upload één of meerdere logo’s, afbeeldingen of teksten en bepaal de afmetingen. Op de website kan je exact zien en aangeven hoe groot het moet zijn in de breedte en hoogte. Wil je één logo, afbeelding of tekst meerdere keren als transfer? Klik dan op het ‘+’ teken om aan te geven hoeveel keer je een bepaald logo, afbeelding of tekst wilt bestellen. Als je vervolgens op ‘Nest afbeeldingen opnieuw’ klikt worden ze netjes achter elkaar gezet.

Textiel transfers bestellen

De kosten van de transfers zijn afhankelijk van de grootte van het logo, afbeelding of tekst. Zo kost een klein logo tot 12 centimeter €2,50 per stuk en een groot logo €5,- per stuk. Deze prijzen zijn inclusief btw. Heb je al je gewenste logo’s, afbeeldingen en/of teksten geüpload? Klik dan op bestellen en rond je bestelling af. Wil je maar één logo, afbeelding of tekst als transfer bestellen? Geen probleem! Wij werken namelijk niet met een minimale afname, dus je kan al vanaf één stuk een bestelling plaatsen. De transfers zullen binnen 24 uur geproduceerd en verstuurd worden! 

Transfers bedrukken op textiel

Bij de transfers maken wij gebruik van het PMS kleurensysteem. Heb jij een logo of afbeelding met allerlei kleuren in de kleinste details? Ook dat kan mooi geprint worden met onze DTF printer. Als je transfer is geprint kan je het gaan bedrukken op textiel. Goed om te weten is dat het gedrukt kan worden op ieder soort textiel!

De transfers die wij leveren kan je zelf bedrukken met een transferpers. Leg de transfer op de juiste positie op het textiel onder de transferpers van 135 graden. Vervolgens laat je de transferpers voor ongeveer 8 seconden op het textiel drukken. Omdat het hotpeel transfers zijn kan je de backing na het drukken er gelijk af halen. Je kan het textiel eventueel nog 2 seconde napersen. De transfers zijn van goede kwaliteit, waardoor de bedrukking lang mee zal gaan. Zelfs na veel wasbeurten zal de bedrukking netjes blijven zitten op het textiel.

Via het onderstaande filmpje kan je zien hoe de transfers gedrukt kunnen worden.
Wil jij een bestelling plaatsen? Bestel dan hier je transfers!

Heb je vragen of wil je meer weten over de transfers?
Stuur ons een mail en wij zullen je helpen met je vragen!