De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkoop bedrukte T-shirts tijdens de vakantiedeals!

24-07-2023
by Bryan Kruithof

Er staan weer nieuwe vakantiedeals voor je klaar! Na de stranditems is het nu tijd voor T-shirts! Want zeg nou zelf. Een bedrukt shirt kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer en in de vakantie! Tijdens de vakantiedeals kan je T-shirts laten bedrukken met één regel tekst of een borstlogo voor maar €5,99! Goedkoper ga je het echt niet vinden! Wees er snel bij, want deze deal loopt maar twee weken. In deze blog lees je alle over de nieuwe vakantiedeals!

Uniseks T-shirt bedrukt voor €5,99

Laat de komende twee weken super goedkoop een uniseks shirt bedrukken! Je bestelt namelijk al een uniseks shirt bedrukt voor maar €5,99. Wij bedrukken het shirt ook nog eens gratis met één regel tekst of een borstlogo! Deze deal wil je echt niet missen. Laat bijvoorbeeld bedrukken met je naam, oneliner of bedrijfsnaam. Of kies voor je bedrijfslogo of een ander logo als bedrukking en draag het als bedrijfskleding. Meerdere regels tekst en logo’s zijn ook mogelijk tegen een meerprijs. De uniseks shirts zijn te verkrijgen in de maten XS t/m 3XL. Daarnaast kan je kiezen uit meer dan 40 verschillende kleuren. Zo zit er voor heren en dames altijd wel een passende kleur en maat bij om van deze te gekke vakantiedeal te profiteren. Waar wacht je nog op? Start met ontwerpen en bestel een uniseks T-shirts bedrukt met tekst of logo!

Uniseks shirt gratis bedrukt

Dames shirt gratis bedrukt €5,99

Deze te gekke aanbieding is er ook specifiek voor dames! Wil je liever een getailleerd dames model? Ga dan voor het dames shirt gratis bedrukt met tekst of logo! Ook bij dit T-shirt bedrukken wij de éérste regel tekst of borstlogo gratis voor maar €5,99. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon spot goedkoop. Het slim-fit dames shirt kan je bestellen in maar liefst 29 verschillende kleuren. Laat je favoriet kleur shirt bedrukken met een oneliner, bedrijfslogo, naam of een ander ontwerp naar keuze. Start snel met ontwerpen en bestel in de maten S t/m XXL!

Dames shirt gratis bedrukt

Kinder T-shirt gratis bedrukken €5,99

De kids mogen we natuurlijk ook niet vergeten! Daarom is deze aanbieding er ook voor kinderen! Voor kids is het super leuk om een kinder shirt te laten bedrukken met hun eigen naam. Daarnaast kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere tekst of borstlogo naar keuze. Ook het kinder shirt bedrukken wij gratis met één regel tekst of borstlogo. Kies uit allerlei kleuren in de maten 86-94 tot en met 142-152! Wil je liever een grote afbeelding of meerdere regels tekst op het T-shirts bedrukken? Dat is ook mogelijk tegen een meerprijs! Ontwerp snel en laat een kinder shirt gratis bedrukken met tekst of logo!

Kinder shirt gratis bedrukt

LET OP: Deze vakantiedeals lopen van 24 juli tot en met 6 augustus 2023! Wees er dus snel bij voordat het te laat is. Liever van een andere aanbieding profiteren? Bekijk dan hier al onze aanbiedingen!