Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkoop kleding bedrukken met onze nieuwe aanbiedingen!

17-03-2023
by Bryan Kruithof

Wij hebben nieuwe aanbiedingen voor je klaar staan! Wil jij goedkoop kleding bedrukken? Dan is dit het moment om toe te slaan.Onder andere bedrukte T-shirts, hoodies en jassen zijn nu in de aanbieding. Alle nieuwe aanbiedingen bedrukken wij gratis met één regel tekst of borstlogo! Ideaal dus voor bedrijven en particulieren om kleding helemaal naar wens te laten bedrukken. In deze blog lees je alles over onze nieuwe aanbiedingen die in de maand maart geldig zijn!

T-shirt bedrukt met tekst of logo €7,-

Wil jij een T-shirt bedrukken met een eigen ontwerp? Dat kan met de nieuwe aanbiedingen al vanaf €7,-! Een uniseks T-shirt, dames T-shirt en kinder T-shirt bedrukken wij namelijk gratis met één regel tekst of een borstlogo. Als bedrijf kan je zo super goedkoop werkkleding bedrukken. Denk aan je bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam als bedrukking op het shirt. De bedrukte T-shirts zijn natuurlijk ook geschikt voor particulieren. Denk aan je eigen naam, oneliner clubnaam of een andere leuke tekst of logo naar keuze. Niks is bij ons te gek! Wil je liever meerdere regels tekst of logo’s? Dan is dat ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Ontwerp je eigen T-shirt en laat nu tijdelijk bedrukken tegen een hele scherpe prijs!

T-shirt bedrukt

Hoodie gratis bedrukt €17,-

In deze tijd van het jaar kan een T-shirt wat koud zijn om te dragen, maar niet getreurd! Onze warme hoodies zijn namelijk ook in de aanbieding voor €17,-. Ga voor een bedrukte uniseks hoodie of bedrukte kinder hoodie en laat gratis bedrukken. Ga jij voor een gratis borstlogo of een gratis regel tekst als bedrukking? Beide is ook mogelijk tegen een meerprijs. De hoodies zijn te verkrijgen in diverse kleuren in de maten Youth XS tot en met 5XL. Zo zit er voor ieder wel een passende kleur en maat bij. Heb je al een leuk ontwerp in gedachte? Wacht dan niet langer en laat een hoodie bedrukken in de aanbieding met tekst of logo voor maar €17,-!

Sweater met eigen tekst of logo bedrukt €15,-

Naast T-shirts en hoodies mogen de sweater uiteraard ook niet ontbreken. In deze maand bestel je al een trui bedrukt met één regel tekst of logo voor €15,-! Ga je voor een uniseks sweater of kinder sweater met een ontwerp naar keuze? Laat bijvoorbeeld bedrukken met je bedrijfslogo op de borst of je eigen naam op de voorkant. Je kan helemaal zelf bepalen wat er op de sweater bedrukt wordt en waar de bedrukking zal komen. Zo maak je dus echt een eigen unieke sweater. Start met ontwerpen en laat de trui bedrukken met je eigen tekst of logo!

Sweater gratis bedrukt

Waterafstotende softshell jas bedrukt €25,-

Voor het wisselvallige weer in Nederland zijn onze softshell jassen uitermate geschikt! Ze zijn namelijk waterafstotend, winddicht en luchtdoorlatend. Dit maakt het de ideale jas voor personeel dat veel buiten werkt, maar ook voor fietsers en wandelaars. Daarnaast is die ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties in de maten Youth XS tot en met 4XL! De heren softshell jas, dames softshell jas en kinder softshell jas zijn nu ook in de aanbieding. Laat nu tijdelijk een jas bedrukken met je eigen (bedrijfs)logo of één regel tekst naar keuze voor €25,-! Deze aanbieding wil je echt niet missen, dus start snel met het ontwerpen en bestel!

Geborduurde snapback met tekst €10,-

Om je outfit compleet te maken hebben de stoere snapbacks in de aanbieding voor maar €10,-! De snapback voor volwassenen of snapback voor kids borduren wij gratis met een tekst naar keuze. Ga voor je eigen naam, quote, oneliner of een andere te gekke tekst als borduring. Beide snapbacks kan je gemakkelijk verstellen met de drukknoopsluiting aan de achterkant van de cap. Altijd al een geborduurde pet willen hebben? Dan is dit het moment om er één of meerdere te hebben. Je kan de snapbacks met tekst al bestellen vanaf 1 stuk!