Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkoop textiel transfers bestellen!

06-10-2022
by Bryan Kruithof

Ben jij op zoek naar losse textiel transfers om te bestellen? Zoek dan niet verder! Bij Tshirtdeal bestel je gemakkelijk en snel je textiel transfers. Ideaal als je voor je zelf of voor klanten textiel wilt bedrukken, maar geen transfers hebt! In deze blog lees je meer over de textiel transfers!

Het bestellen van textiel transfers

Wil jij textiel transfers bestellen? Dan kan dat al vanaf één logo of afbeelding. Elke PMS kleur is mogelijk en kleine details zijn geen enkel probleem. Daarnaast versturen wij je textiel transfers binnen 24 uur zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn! Bij Tshirtdeal betaal je per logo of afbeelding. Let er op dat als je meerdere logo’s in één bestand upload dit niet gerekend wordt als één logo. De prijzen per logo zijn als volgt:


Via onze website kan je gemakkelijk je kleding transfers bestellen! Upload je gewenste logo of afbeelding en bepaal zelf de afmetingen. In onze online product designer kan je exact aangeven hoe hoog en hoe breed je het logo of afbeelding wilt hebben in mm. Wanneer je één logo meerdere keren wilt printen als transfer kan dat ook. Rechts naast het bepalen van je afmetingen kan je aangeven hoeveel stuks je wilt hebben. Klik op ‘+’ om tot het gewenste aantal logo’s te komen dat op één canvas komt te staan. Vervolgens kan je de afbeeldingen nesten, zodat alles mooi naast elkaar komt te staan. Wil je het canvas meerdere keren bestellen? Kies dan bij ‘Aantal’ het gewenste aantal canvassen.  

Via de onderstaande video kan je bekijken hoe je de textiel transfers kan bestellen:

 Het bedrukken van de transfers op textiel

De textiel transfers die wij leveren zijn geprint met een DTF printer. Je kan de transfers die wij printen bedrukken op ieder soort textiel. Bij het bedrukken van textiel is het belangrijk dat je zelf in bezit bent van een transferpers. Leg je transfer op de gewenste positie op het textiel en laat vervolgens de transferpers op het textiel drukken voor 8 seconde op 135 graden. Omdat het hotpeel transfers zijn kan je de backing er na het bedrukken direct afhalen. Wanneer je dit hebt gedaan kan je het textiel nog 2 seconde napersen voor het beste resultaat. Je textiel transfers zijn nu gedrukt op je eigen textiel en klaar om gedragen te worden.

Bekijk hieronder hoe je het beste de textiel transfers kan bedrukken met een transferpers:

Beschik je zelf niet over een transferpers? Dan kunnen wij ook textiel voor je bedrukken. In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod aan textiel om te bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding.