Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkope carnavalskleding voor dames en heren!

03-02-2023
by Bryan Kruithof

Carnaval 2023 gaat bijna van start! Van zaterdag 18 februari tot dinsdag 21 februari barst het feest los in Lampegat, Kielegat, Kruikenstad en nog veel meer plekken. Heb jij nog geen carnaval outfit? Bij ons kan je goedkope carnavalskleding kopen voor heren en dames. Wij hebben allerlei grappige carnavalsshirts en carnavalstruien die super leuk zijn om aan te doen met carnaval. In deze blog lees je meer over onze carnavalskleding! Start met lezen en scoor je carnavalsoutfit!

Carnavalsshirts

Ben jij op zoek naar goedkope carnavalskleding dat niet te warm is? Dan zijn onze carnavalsshirts ideaal! Dit jaar hebben wij een speciale carnaval shirt aanbieding voor jullie klaar staan! Je scoort nu een m&m shirt voor maar €6,-! Op dit bedrukte shirt staat de bekende m van m&m. Super leuk om deze carnaval T-shirts met je vrienden te bestellen in allerlei kleuren. Dan zijn jullie als echte m&m’s verkleed met carnaval! Het T-shirt is te verkrijgen in meer dan 40 verschillende kleuren. Naast het uniseks m&m T-shirt is er ook een kinder m&m T-shirt!

M&M carnavalsshirt

Naast het m&m shirt hebben wij natuurlijk nog veel meer carnavalsshirts! Met carnaval zal er genoeg alcohol gedronken worden. Het ‘Bevat alcohol’ carnavalsshirt komt dan ook ideaal van pas. Ben jij van het bier drinken? Dan is het ‘Prins Pils’ carnavalsshirt of het ‘2 woorden, 9 letters, bier halen’ carnavalsshirt geniaal om te dragen. Met deze carnaval shirts aan drink je gegarandeerd genoeg bier! Meer van de wijn of shotjes? Dan is het ‘Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen’ carnavalsshirt of ‘Shotjes’ carnavalsshirt ideaal voor jou. Alle bedrukte T-shirts kan je bestellen voor €13,50 in allerlei verschillende keuren en maten. Naast de genoemde carnaval T-shirts hebben wij er nog veel meer. Vergeet dan ook zeker niet onze carnaval categorie te bekijken! Wacht niet langer en scoor je carnavals shirt nu gemakkelijk online!

Carnavalsstruien

Een carnavalsshirt toch wat te koud of draag je liever een trui als carnavalsoutfit? Ga dan voor één van onze carnavalsstruien! Voor de Jupiler bier drinkers onder ons hebben wij een geniale carnaval sweater. Namelijk de ‘Bloedgroep Jupiler’ carnavalstrui! Voor maar €20,50 scoor je al deze trui die op je lijf is geschreven. Meer van de shotjes? Ga dan voor de ‘Bloedgroep Flügel’ carnavalstrui en drink genoeg Flügels tijdens het carnavallen! Daarnaast zijn de ‘Doe mij maar bier, ieder kwartier’ carnavalsstrui en ‘Dikke lul, drie bier’ carnavalsstrui ook geniaal om aan te doen tijdens carnaval. Zo scoor je grappige carnavalskleding tegen goedkope prijzen! 

Carnavalstruien

Zit jouw carnavals kleding er nog niet tussen? Bekijk dan al onze carnavalskleding voor heren en dames! Wij hebben namelijk nog veel meer carnaval kleding op onze website staan. Bestel je carnavalsoutfit vóór of op 12 december, zodat het uiterlijk 16 december verstuurd wordt!