Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Handdoek bedrukken voor de vakantie!

09-06-2023
by Bryan Kruithof

De zomervakantie staat weer voor de deur! Met het warme weer is het heerlijk om te zwemmen en te zonnen. Daarbij komt een handdoek natuurlijk goed van pas. Maar hoe leuk is het al je een eigen handdoek kan ontwerpen voor de zomer. Je kan bij ons diverse handdoeken bedrukken met je eigen ontwerp. Daarnaast hebben wij zelf ook leuke ontwerpen voor je klaar staan. In deze blog lees je meer over onze handdoeken voor in de vakantie!

Badhanddoek bedrukken

Wil jij helemaal zelf je eigen handdoek maken voor de vakantie? Laat dan een badhanddoek bedrukken! Je kan een handdoek laten bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar kezue. De handdoek bedrukken wij all over. Hierdoor kan je te gekke ontwerpen maken voor op de handdoek. Zo heb je echt een unieke handdoek voor de vakantie. De badhanddoek is 70cm breed en 140cm lang en je bestelt al een all over bedrukte badhanddoek voor €22,-!

Badhanddoek bedrukken

Liever een grotere handdoek bedrukken? Ga dan voor een bedrukte strandlaken. Deze big towel is 100cm breed en maar liefst 210cm lang. Heerlijk voor op het strand of voor op het ligbedje.  Kies uit 20 verschillende kleuren en laat de witte strook op de strandlaken bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding voor €31,-!

Handdoeken bedrukt met grappig ontwerp!

Naast dat je zelf een handdoek kan ontwerpen, hebben wij ook al leuke en grappige handdoeken voor je klaar staan! Wil je een handdoek bedrukken met je eigen hoofd? Laat dan de badhanddoek bedrukken met eigen hoofd! Daarnaast is de afgetraind lichaam handdoek met eigen gezicht ook een hele leuke handdoek voor op vakantie! Op deze handdoek staat een gespierde lichaam waarop je je eigen hoofd kan plaatsen. Zo lig je er fit bij van de zomer! Je bestelt de handdoeken al vanaf €16,50 met bedrukking!

Ga je op vakantie en moet je al vroeg een bedje reserveren aan het zwembad? Dan is de gereserveerd handdoek wat je zoekt. Wanneer je deze bedrukte badhanddoek neerlegt op je ligbedje weet je zeker dat niemand het bedje gaat pakken. Als laatst is de bedrukte beachpong handdoek ook super leuk voor op vakantie. Met deze handdoek heb je een spel en handdoek in één en kan je een potje bierpong spelen. Naast de bovenstaande handdoekken hebben wij er nog veel meer. Bekijk hier al onze grappige handdoeken en kies je favoriet voor op vakantie!

Wil jij helemaal in stijl op vakantie gaan? Wij hebben ook nog andere leuke zomer items voor op vakantie. Laat bijvoorbeeld slippers bedrukken of een zwembroek bedrukken. Of laat een pet borduren of pet bedrukken met je eigen ontwerp. Zo ga je helemaal in stijl op vakantie!