Let op: Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Deze dag wordt niet meegerekend in de levertijd van je order!
Vaderdag orders die vóór 13 juni zijn besteld zijn vóór Vaderdag in huis. Even geen geld? Betaal nu met AfterPay!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Jouw favoriete pet bedrukken

Voor een pet met bedrukking moet je natuurlijk bij Tshirtdeal zijn. Denk bijvoorbeeld een pet met tekst bedrukken, zoals je naam of bedrijfsnaam, of aan een pet met logo.

Wij hebben een breed assortiment aan caps om te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een Baseball cap, snapback of een flexfit cap. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook kinderpetjes bedrukken. Ontwerp en bestel jouw bedrukte pet snel!

Ook kun je natuurlijk al onze caps borduren

Pet bedrukken per stuk

Bij Tshirtdeal laat je gemakkelijk jouw pet bedrukken per stuk. Er is geen minimale afname waardoor een pet bedrukken in kleine oplages mogelijk is. Natuurlijk kunnen we ook petten bedrukken in grote oplages. Neem hiervoor contact met ons op. Zo kunnen we een prijs op maat voor jouw opmaken en je waar nodig helpen.

Stel je vraag aan ons

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van hoodies, ontwerpen van t-shirts andere producten? Of je een vraag over het bedrukken van je pet?
Laat het ons weten via de mail of bel ons: 01807-21629

Liever een ander product personaliseren? Bekijk onze categorie diverse items ontwerpen