De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Happy Horse knuffels met naam geborduurd

02-03-2023
by Bryan Kruithof

Op zoek naar een knuffel met naam? Ga dan voor één van onze Happy Horse knuffels! Wij hebben allerlei knuffels die je gratis kan laten borduren met je eigen naam. Denk aan knuffeldoekjes, muziekknuffelsrammelaars en rabbit richies. Naast de welbekende Happy Horse konijn hebben wij nog allerlei andere knuffel dieren die je kan laten borduren. Alle knuffels voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Zo weet je zeker dat de babyknuffel veilig is. In deze blog lees je meer over onze Happy Horse knuffels met naam!

Knuffeldoekje met naam

Iedere baby heeft er wel één. Een baby knuffeldoekje! Wij hebben allerlei Happy Horse knuffeldoekjes die wij gratis borduren met een eigen naam of geboortedatum vanaf €12,95. Super leuk als kraamcadeau voor een ander, maar natuurlijk ook voor je eigen kleine schat. De bekendste baby knuffeldoekjes van Happy Horse zijn de rabbit richie tuttles. Deze konijntjes zijn er in allerlei verschillende kleuren. De roze rabbit richie knuffeldoekje en blauw rabbit richie knuffeldoekje zijn het populairst onder de jongens en meisjes. Ze zijn super zacht waardoor je er heerlijk mee kan knuffelen. Ontwerp de knuffeldoek met eigen naam of geboortedatum en bestel. Naast de konijntjes hebben wij ook nog andere dieren. Wat dacht je van het olifant enzo knuffeldoekje of het beer bobbie knuffeldoekje. Ook deze zijn super schattig voor een baby om mee te knuffelen. Vergeet ook niet al onze andere Happy Horse knuffeldoekjes te bekijken, want wij hebben er nog veel meer!

Knuffeldoekje met naam

Happy Horse konijn met naam

Naast de knuffeldoekjes met naam hebben wij ook nog de normale rabbit richie knuffels die je kan laten borduren. Van deze konijnen borduren wij één oor gratis. Het tweede oor kunnen wij ook borduren voor een meerprijs van €2,- extra. De Happy Horse rabbit richies zijn er in 28cm, 38cm en 52cm. Sinds kort is er zelf de special rabbit richie met stippen. Deze bestel je al met naam geborduurd vanaf €15,50. Daarnaast hebben we ook nog allerlei andere leuke kleurtjes. Denk aan de orange rabbit richie, ivory rabbit richie en lagoon rabbit richie. Vind je deze Happy Horse knuffels te klein? Ga dan voor één van onze giant rabbit richies. Deze geborduurde knuffels zijn maar liefst 92cm groot. Zo krijg je er dus echt een hele grote vriend bij om mee te spelen en te knuffelen!

Happy Horse knuffel met naam

Muziekknuffel met naam

De muziekknuffels van Happy Horse zijn ook razend populair. Deze geborduurde knuffeltjes zijn ideaal om de baby rustig te krijgen of in slaap te krijgen. Wanneer je aan de staart van de knuffel trekt zal er een melodie afgespeeld worden. Super leuk toch? De rabbit richie musical is er ook in allerlei verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de old pink muzziekknuffel met naam de grijze muziekknuffel met naam! Je bestelt de geborduurde muziek knuffel al vanaf €23,-!

Naast de bovenstaande Happy Horse knuffels hebben wij er nog veel meer. Zo hebben wij o.a. nog rammelaars, bijtringen, rabbit richie hangers en Happy Horse knuffeltjes in een blik. Laat je favoriete knuffel met naam borduren voor je eigen kleine schat of voor een ander!