Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Herfstkleding bedrukken bij Tshirtdeal!

23-09-2022
by Bryan Kruithof

We kunnen nu officieel zeggen dat het herfst is! Bij de herfst hoort natuurlijk ook passende kleding. Het wordt namelijk een stuk kouder en er komen regenachtige dagen aan. Bij Tshirtdeal scoor je bedrukte kleding voor de herfst! Zo hebben wij een ruim assortiment aan textiel dat geschikt is als herfstkleding!

Hoodie bedrukken

De tijd van de zomerse T-shirts is voorbij en de hoodies kunnen de kast weer uit! Wij hebben een ruim aanbod aan hoodies die lekker warm zijn voor de herfst! Wil jij goedkoop een hoodie bedrukken? Ga dan voor de hoodie bedrukt met tekst of logo voor maar €17,-! Naast deze hoodie hebben wij ook een kleurrijke twee kleuren hoodie. Deze hoodie heeft een andere kleur aan de binnenkant. Je scoort een twee kleuren hoodie bedrukt met tekst voor maar €21,-! Naast deze twee aanbiedingen kan je natuurlijk ook helemaal zelf een eigen hoodie ontwerpen. Voor de herfst zijn de dames hoodie heavy en heren hoodie heavy ideaal. Deze hoodies zijn met 300 g/m² lekker warm! Ontwerp met je eigen tekst of logo en bestel. Of bekijk onze hele hoodie categorie!

Hoodie met tekst €19,-

Bedrukte sweaters

Liever een sweater in plaats van een hoodie? Ook dat is mogelijk! Wij hebben een ruim aanbod aan sweaters die je zelf kan ontwerpen. In deze dure tijd is onze sweater aanbieding echt een koopje. Je scoort namelijk nu een uniseks sweater of kinder sweater bedrukt met één regel tekst voor maar €16,-! Ben jij milieubewust? Dan hebben wij ook een organic dames sweater of organic heren sweater die je kan bedrukken met je eigen logo of tekst naar keuze.

In de herfst is het natuurlijk ook heerlijk om thuis op de bank met de open haard aan te zitten. Voor deze momenten zijn de oversized sweaters ideaal om te dragen. Ontwerp je eigen heren oversized sweater of dames oversized sweater en ga chillen in stijl!

Herfstkleding bedrukken

Waterafstotende jassen

Wanneer je in de herfst naar buiten gaat is het van belang om een goede jas te dragen. Voor de regenachtige herfstdagen hebben wij waterafstotende jassen die je zelf kan bedrukken. Zo kan je een waterafstotende en winddichte softshell jas bedrukken met logo voor maar €25,-! Ideaal voor bedrijven met personeel dat buiten werkt, maar ook voor particulieren tijdens het wandelen of andere buiten activiteiten. Ga voor de heren softshell jas, dames softshell jas of kinder softshell jas en start met ontwerpen! Naast deze softshell jas hebben wij ook nog een softshell jas met capuchon! Je scoort de hooded softshell jas met borstlogo al voor €33,-. Toch liever een andere jas? Bekijk dan snel ons assortiment een jassen en laat een jas bedrukken voor de regeachtige herfstdagen! 

Naast de bovenstaande items hebben wij nog veel meer textiel om te bedrukken voor de herfst. Neem gerust een kijkje op de website en kom de herfst door met bedrukte kleding van Tshirtdeal!