De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Hoodie bedrukt voor maar €17,- tijdens de vakantiedeals!

18-08-2022
by Bryan Kruithof

De T-shirts waren een groot succes, maar we zijn nog niet klaar! De komende twee weken is namelijk de hoodie er als vakantiedeal. De zomer komt op zijn einde en de temperaturen dalen langzaam. Zo komen ook de hoodies weer uit de kast! Tijdens de vakantiedeals scoor je een hoodie bedrukt met tekst of borstlogo voor maar €17,-! In deze blog lees je alles over deze te gekke vakantiedeal!

Kan je niet wachten?
Bestel dan gelijk een bedrukte hoodie tijdens de vakantiedeals!

Hoodie bedrukt met tekst €17,-

Altijd al een hoodie willen bedrukken met een eigen tekst? Dan is dit het ideale moment! Tijdens de vakantiedeals scoor je namelijk een Hoodie incl. één regel tekst voor maar €17,-! Deze te gekke aanbieding is er voor volwassen en kids. Bekijk de uniseks hoodie of kinder hoodie en laat de hoodie bedrukken met tekst. Jij bepaalt helemaal zelf welke tekst er bedrukt wordt op de hoodie. Denk aan je eigen naam, bedrijfsnaam of een leuke oneliner als bedrukking. De volwassen hoodie is te verkrijgen in de maten XS t/m 5XL en de kinder hoodie in de maten 98/104 tot en met 152/164! Voor een kleine meerprijs kan je ook nog meerdere regels tekst of een logo toevoegen! Kies je favoriete kleur hoodie en ontwerp je eigen hoodie met tekst!

Hoodie bedrukt met borstlogo €17,-

Toch liever een borstlogo in plaats van tekst? Ook dat is nu mogelijk voor maar €17,- tijdens de vakantiedeals! De uniseks hoodie bedrukt met borstlogo of kinder hoodie bedrukt met borstlogo scoor je tot en met 4 september spotgoedkoop! Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfslogo, maar verenigingen en mensen met een eigen kledinglijn! Het eerste borstlogo bedrukken wij gratis. Liever een groter logo? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs van €8,-! Zowel de uniseks hoodie als de kinder hoodie zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Zo zit er altijd wel een geschikte hoodie voor je bij. Waar wacht je nog op? Start met het ontwerpen en bestel een hoodie bedrukt met borstlogo voor maar €17,-!