Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

​Houdt het hoofdje van jouw kindje warm met een stoere babymuts met naam

01-06-2020
by

Een baby muts met naam is het ideale kraamcadeau voor elke newborn. Naast dat het natuurlijk een praktisch cadeau is voor een baby (vooral in ons koude kikkerlandje), is een babymuts met naam erop bedrukt ook een erg leuk aandenken voor later! Zo heb je altijd een fijne herinnering aan de tijd dat jouw dochter of zoon nog zo klein was.

Klik hier om direct je babymuts te ontwerpen en te bestellen en scoor zo gemakkelijk een tof cadeau voor een babyshower, gender reveal of kraambezoek.

Hoe werkt het bedrukken van een babymuts?

Hoe jij je baby muts wilt bedrukken is helemaal aan jezelf. Zo kun je bijvoorbeeld een mutsje met naam bedrukken maar ook een baby muts bedrukken met afbeelding naar keuze. Een babymuts bedrukken is niet moeilijk. Ontwerp je eigen design in onze online designer en wij doen de rest!

Baby muts met logo, een origineel kraamcadeau voor je werknemers

Tip: heb jij een eigen bedrijf en heeft een van je werknemers onlangs een kleine gekregen? Hoe leuk is het dan om een baby muts te bedrukken met jullie eigen logo erop gedrukt?!

Natuurlijk ook leuk erg om te geven aan je werkgever als hij/zij een kleine heeft gekregen.

Bekijk snel de mogelijkheden en begin met jouw babymuts ontwerp

Klik hier om direct je baby muts te bestellen

Dit standaard baby mutsje met knoopje aan de bovenkant kost maar €8,- inclusief één regel tekst bedrukt. Zo heb je dus een muts met de naam van de baby gratis bedrukt! Hiervoor heb je keuze uit 6 verschillende kleuren

Vind je een egale kleur toch iets te saai? Dan kun je ook gaan voor een baby muts met strepen erop. Ook hier heb je keuze uit 5 verschillende kleuren. Allemaal met wit gestreept.


Bestel hier direct je eigen ontworpen babymuts