Wist jij dat wij ook kleding borduren? Klik hier om de deals te bekijken!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Houdt de groei van je baby bij met een mijlpaal deken!

20-08-2021
by Bryan Kruithof

Een mijlpaal deken is super leuk om de groei van een baby bij te houden. Zo kan je elke maand een leuke foto maken van je baby op het deken. Super leuk om te zien hoe je kleine elke maand weer een stuk groter wordt. Ook voor later is het erg leuk om deze foto’s te bekijken. Je kan een gepersonaliseerde mijlpaal deken voor je eigen baby kopen, maar het is ook super leuk als kraam cadeau! 

Hoe werkt het?

Je houdt de groei van je baby elke maand bij door een foto te maken. Met een lint, leeg fotolijstje of een ander item geef je op het deken aan om welke maand het gaat. Je kan dus elke maand ,tot dat de baby 1 jaar is geworden, een foto maken. Nadat je de desbetreffende maand hebt aangegeven laat je de baby lekker liggen op het deken. Zo kan je een super leuke foto maken en houd je de groei van je kleine in zijn of haar eerste jaar bij!

Mijlpaal dekens €17,50

Gepersonaliseerde mijlpaal dekens

Bij ons is het mogelijk om je favoriete mijlpaal deken te ontwerpen met de naam van de baby. Je kan er ook voor kiezen om de geboortedatum of een andere tekst op het mijlpaal deken te laten bedrukken. Wat dacht je van het Jungle mijlpaal deken of het Wolken mijlpaal deken inclusief bedrukking voor maar €17,50!  Heb je een tweeling? Geen probleem! Met het Tweeling mijlpaal deken kan je beide baby’s op één mijlpaal deken fotograferen. Ook voor speciale gelegenheden hebben wij een super leuk mijlpaal deken. Zo kan je je baby leuk fotograferen met zijn of haar eerste kerst, verjaardag, nieuwjaar en andere leuke gelegenheden op het Speciale dagen mijlpaal deken. Bekijk hier alle mijlpaal dekens en kies je favoriet!

Maak de foto helemaal af met een knuffel

Om de foto helemaal af te maken kan je de baby ook op de foto laten gaan met zijn of haar eigen knuffel. Wij hebben een ruim assortiment aan Happy Horse knuffels die wij gratis borduren met een naam of geboortedatum! Naast dat de baby heerlijk kan knuffelen met de knuffel is het ook een leuke toevoeging voor op de foto.