Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Jassen bedrukken bij Tshirtdeal

09-03-2023
by Bryan Kruithof

Sneeuw en regen in maart, wie had dat gedacht? Nu we de lente in gaan krijgen we in plaats van lekker zacht weer nu ineens grijze en natte dagen voorgeschoteld. Voor dit koude weer heb je natuurlijk een goede jas nodig. Daarvoor ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende soorten jassen voor dames en heren die ideaal zijn voor deze weersomstandigheden. Ontwerp jouw jas op de website met een tekst of logo naar keuze en wij doen de rest! Ideaal voor bedrijven waarvan het personeel veel buiten werkt, maar ook zeker voor jou zelf als je nog op zoek bent naar een geschikte jas voor deze koude dagen. 

Softshell jas bedrukt met jouw tekst

Onze softshell jas is geschikt voor verschillende weersomstandigheden, dus ook voor de kou die nu door Nederland trekt. Deze jassen zijn waterdicht, waardoor ze fijn zijn voor mensen die veel buiten werken. Je kan de jas bedrukken met je eigen naam, bedrijfsnaam of logo. Kies uit 9 toffe kleuren en in de maten XS tot aan XXL. De dames softshell jas, heren softshell jas of kinder softshell jas bestel je voor maar €25,- inclusief je eigen borstlogo bedrukt. Start snel met ontwerpen en scoor deze ideale tussenjas. 

Softhell jas bedrukt

Waterafstotende winterjas voor dames en heren

Met het koude weer is een winterjas ook nogsteeds heerlijk om te dragen. Wij hebben een heerlijke dames winterjas en heren winterjas. Ook deze kun je helemaal personaliseren met je eigen bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Je hebt keus uit 6 verschillende kleuren en deze jas is in diverse maten verkrijgbaar. De winterjas is in dit regenachtige weer ook erg lekker, want hij is niet alleen warm maar ook waterafstotend. Hierdoor blijf je dus lekker warm en zal de de jas neit snel doorweekt zijn. Deze bedrukte winterjas bestel je met één regel tekst of borstlogo voor maar €46,50!

Winterjas bedrukken

Varsity jacket laten ontwerpen en bedrukken

De varsity jackets zie je vaak in Amerika op scholen of bij sportteams. Ze zijn heel leuk te combineren met een spijkerbroek. Deze baseball jassen kun je ook helemaal aanpassen naar je eigen smaak. We hebben deze jas in maar liefst 15 kleuren combinaties! Laat de jas bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam. Deze jas is ook erg leuk om te laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam of een eigen afbeelding. Naast een volwassen varsity jacket hebben we ook een kinder varsity jacket in onze collectie. Deze kan je uiteraard ook helemaal personaliseren zoals jouw kind dit wilt! Je koopt een varsity jacket bedrukt met tekst al vanaf €26,-!

Ben jij een echte koukleum en wil je nog meer items die je warm houden aanschaffen voor in jouw kledingkast? Neem dan ook eens een kijkje bij onze mutsen, vesten of hoodies!