Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Jassen voor in het najaar!

17-09-2021
by Bryan Kruithof

Het weer in het najaar is altijd wisselvallig! De ene keer schijnt er een lekker zonnetje en de andere keer regent het heel de dag. Het is niet te voorspellen. Bij dit wisselvallige weer hoor natuurlijk een toepasselijke jas! Bij ons kan je je favoriete jas laten bedrukken met een leuke tekst of logo. Ideaal voor bezorgdiensten of andere bedrijven met hun bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam, maar natuurlijk ook voor particulieren. Maak je klaar voor het najaar met een bedrukte jas van Tshirtdeal!

Water- en winddichte jassen

Door het wisselvallige weer is een jas die water- en winddicht super handig! Onze softshell jassen zijn dat! Dit maakt de jassen geschikt voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, maar ook voor particulieren. Het is namelijk een ideale jas om in te fietsen of te wandelen in het najaar! Een dames softshell jas of heren softshell jas bedruk je al met je eigen logo voor €25,-! Liever een tekst in plaats van een logo? Ook dat is mogelijk! Aan de binnenkant zit microvezel. Hierdoor is het een lekker warme jas voor in het najaar!

Softshell jassen

Jassen voor kinderen

Naast jassen voor volwassenen hebben wij ook jassen voor kinderen die geschikt zijn voor het najaar! De ideale jas voor kinderen is de kinder softshell jas met capuchon. Deze jas is geschikt voor jongens en meisje. Hij bestaat uit een 3 laags gelijmde stof. De middenlaag is waterdicht, luchtdoorlatend en ook nog eens winddicht! Ideaal dus voor verschillende weersomstandigheden! Je scoort deze jas al vanaf €25,- met bedrukking naar keuze! Is het weer toch erg lekker in het najaar? Bekijk dan eens onze kinder varsity jacket incl. tekst bedrukt voor maar €26,-

Ben je benieuwd naar alle jassen?
Bekijk dan hier het gehele assortiment aan jassen om te bedrukken!