Op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij gesloten. Deze dagen worden niet meegerekend in de levertijd van je order!
Wij wensen jullie en fijn Paasweekend!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kom de winter door met items van Tshirtdeal!

18-01-2021
by Bryan Kruithof

We zitten midden in de winter en krijgen steeds meer te maken met koude dagen. Met onze verschillende items kom je gegarandeerd de koude dagen door. Wij hebben een ruime assortiment aan textiel, waaronder ook verschillende items voor de winter.

Warme mutsen

Als je naar buiten gaat wil je natuurlijk geen koude oren hebben. Een lekker warme muts is de ideale oplossing. Ben jij klaar met die standaard mutsen en wil je een muts personaliseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan mutsen die je kan laten bedrukken of borduren. Je hebt al een muts bedrukt met één regel tekst voor maar €9,-. Je kan er ook voor kiezen om tekst de borduren. Zo heb je al een Eko Beanie inclusief één regel tekst voor maar €9,50! De mutsen hebben ook nog eens een dubbele laag waardoor ze lekker warm zijn!   

Muts bedrukt €9,-     Eko beanie bedrukt €9,50

Heerlijke hoodies en sweaters

In deze tijd van het jaar zijn hoodies en sweaters heerlijk om te dragen. Laten wij nu precies een aanbieding voor zowel hoodies als sweaters. Je scoort al een hoodie met één regel tekst bedrukt voor maar €19,- en een sweater inclusief één regel tekst voor maar €13,-! Beide items zijn te verkrijgen in meer dan 40 verschillende kleuren in de maten S t/m 5XL. Voor iedereen zit er wel een geschikte hoodie of sweater tussen. Wil je liever een afbeelding? Tegen een kleine meerprijs is dat ook mogelijk.

Benieuwd naar alle aanbiedingen?
Bekijk dan hier al onze aanbiedingen!

Waterafstotende jassen

Voor de regenachtige dagen hebben wij ook de perfecte jassen. Wat dacht je van onze heren windrunner jacket! Deze windrunner is waterafstotend en ideaal voor regenachtig weer. Daarnaast hebben wij ook nog super comfortabele softshell jassen voor mannen, vrouwen en kinderen! Deze jassen zijn waterafstotend, winddicht en ook nog eens ademend. Voor maar €25,- kan je al een eigen softshell jas ontwerpen en bedrukken!

Softshell jassen