Op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij gesloten. Deze dagen worden niet meegerekend in de levertijd van je order!
Wij wensen jullie en fijn Paasweekend!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

​Laat polo shirts bedrukken voor jouw nieuwe bedrijfskleding

22-06-2020
by

Ben je opzoek naar nieuwe bedrijfskleding maar weet je nog niet hoe je dit wilt vormgeven? Of zijn de polo’s van jouw sportclub nou eens echt aan vervanging toe?

Laat dan polo shirts bedrukken met tekst of logo bedruk. Een poloshirt zit fijn, maar geeft toch een professionele look. Een polo laten bedrukken is niet ingewikkeld of duur. In onze online designer kun je jouw ontwerp gemakkelijk opmaken. En wij bedrukken hem dan voor je. Al vanaf 1 stuk!

Klik hier om direct polo shirts te bedrukken

Een eigen polo maken met jouw bedrijfslogo

Een eigen polo maken kan gemakkelijk bij Tshirtdeal. Laat je bedrijfslogo erop bedrukken en je hebt binnen no-time professionele bedrijfskleding in de vorm van een polo. Dit is niet alleen interessant met een bedrijfslogo maar denk natuurlijk ook aan horeca, sportclubs en andere verengingen. Een polo met logo kan er in verschillende vormen uit zien. Denk bijvoorbeeld aan een klein borstlogo of juist aan een groot logo over de gehele grote van mijn rug.

De mooiste polo’s voor heren, dames en kinderen

Opzoek naar een heren polo? Maak je keuze uit ons ruime assortiment

Wanneer je op zoek bent naar een polo voor heren kun je bij Tshirtdeal zeker weten slagen. In heren poloshirts hebben we een ruim assortiment met een ruim aanbod aan kleuren en maten.

Daarnaast hebben we ook een scherpe aanbieding lopen welke ideaal is voor bedrijven, verenigingen en sportclubs:

Een heren polo inclusief gratis borstlogo bedrukt voor €11,-

En ook voor een dames poloshirt kun je bij ons terecht

Naast onze heren polo’s, die ook makkelijk als uniseks gedragen kunnen worden, hebben we ook fijne poloshirts voor dames. Deze zijn wat getailleerde en sluiten daarom mooier aan.

Ook in de categorie ‘dames polo’ hebben we een scherpe aanbieding. Je scoort al een dames polo incl. borstlogo gratis bedrukt voor maar €11,-

Bestel hier direct je dames polo incl. borstlogo

Ga jij voor een standaard polo of een polo met lange mouwen?

Naast de standaard polo’s met korte mouwen hebben we ook polo’s met lange mouwen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld vaak buiten aan het werk bent maar toch professioneel voor de dag wilt komen. Onze long sleeve polo’s zijn er in een heren model en dames model.

Klik hier voor de long sleeve heren polo

Klik hier voor de long sleeve dames polo

Meer opzoek naar een getailleerd heren model? Dan kun je bijvoorbeeld voor een slim fit polo gaan. Deze zit net wat strakker om het lijf dan de andere polo’s.

Klik hier voor de slim fit polo

Wanneer je naar een sport polo op zoek bent dan kun je het best even contact opnemen met onze verkoop afdeling. Zij maken dan een offerte op maat voor je op en kijken met je mee naar de beste optie voor jouw.

Polo’s in alle kleuren van de regenboog, wij hebben ze!


Bij elke soort polo kun je zelf je textielkleur of bedrukkingskleur uitkiezen. Hierdoor ontwerp jij je polo helemaal naar je eigen smaak. Soms is er zelfs keuze uit 10 verschillende kleuren. Denk aaan basic kleuren polo's, zoals een witte polo of zwarte polo. Of juist aan opvallende kleuren polo zoals een oranje polo, groene polo, roze polo of rode polo.

Toch nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Op de volgende pagina kun je alle polo's en de daarbij horende prijzen nog eens rustig met elkaar vergelijken.

Polo's bedrukken bij Tshirtdeal

Mocht je hulp nodig hebben, of staat wat je zoekt er niet tussen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en zorgen altijd voor advies op maat.