Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Leuke bedankt cadeaus voor juffen en meesters!

21-06-2021
by Bryan Kruithof

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent een leuk bedankje aan de juf of meester geven voor het afgelopen schooljaar! Door het bewogen jaar met corona zullen juffen en meesters vast en zeker nog blijer zijn met hun cadeaus! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij leuke cadeaus klaar staan voor juffen en meesters. Geef een leuk bedankje aan je juf of meester en geniet van een heerlijke zomervakantie!

Juf en meester mokken

De juffen en meesters drinken bijna allemaal wel koffie of thee op school. Hoe leuk is het als ze dat straks doen in een mok die jij hebt gegeven?! Als je kan terugkijken op een fantastisch schooljaar is de ‘Fantastisch schooljaar’ foto mok super leuk om te geven. Op deze mok kan je een foto uploaden van jezelf, maar ook van de juf of meester. De foto zal in een leuk ontwerp komen te staan dat wordt bedrukt op de mok. Zo geef je een leuk gepersonaliseerd afscheidscadeau aan het einde van het schooljaar! Naast deze leuk foto mok hebben wij ook diverse juf en meester mokken met standaard ontwerpen. Je scoort al een mok voor de juf of meester voor maar €6,-!

Diverse juf en meester mokken  'Fantastisch schooljaar' foto mok  Diverse juf en meester mokken

Heerlijke snoepblikken

Is jouw juf of meester helemaal weg van snoep? Dan is een snoepblik met leuk design het ideale cadeau! Zo hebben wij o.a. het Snoepblik ‘Fantastisch schooljaar’ met eigen foto! Kies een leuke foto en voeg toe in een leuk ontwerp. Daarnaast kan je ook kiezen voor het Snoepblik ‘Hartelijk bedankt’ met eigen tekst! In dit ontwerp kan je je eigen naam en de naam van de juf of meester toevoegen om het persoonlijk te maken. Houdt jouw meester van drop? Ga dan voor het Snoepblik ‘Schooljaar zit d’rop’ meester. Of als je juf van winegums houdt is het Snoepblik ‘Wine (gums) voor de juf’ super leuk om te geven. Voor de vulling van het blik kan je kiezen uit hartjes, winegums of dropjes. Zo kan je de vulling kiezen die jouw juf of meester het lekkerst vindt. Geef een leuk en lekker cadeau aan het einde van het schooljaar in de vorm van een snoepblik!

Snoepblik 'Schooljaar zit d'rop' meester  Snoepblik 'Hartelijk bedankt' met eigen tekst  Snoepblik 'Wine (gums) voor de juf'

Lieve bedrukte tassen

Een mooie bedrukte tote bag valt altijd in de smaak bij juffen en meesters! Deze handige tas kunnen ze gebruiken voor een kleine boodschap, maar natuurlijk ook als tasje om mee naar school te nemen! Wij hebben drie leuke bedrukte tote bags voor het einde van het schooljaar klaar staan. Heb jij een fantastische meester? Ga dan voor de Meester jij bent fantastisch’ Tote bag! Als je een super lieve juf hebt is de ‘De allerliefste juf’ Tote bag super leuk om te geven aan het einde van het schooljaar. Je kan ook nog kiezen voor de ‘Bedankt voor het schooljaar’ Tote bag. Zo geef je een leuk bedankt cadeau aan de juf of meester dat goed van pas kan komen!