De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Leuke, grappige en mooie kerst items!

02-12-2021
by Bryan Kruithof

De kerstdagen staan weer voor de deur en wij hebben de leukste, grappigste en mooiste kerst items weer voor je klaar gezet! Van foute kersttruien tot gegraveerde armbanden, wij hebben het allemaal! Ontwerp je kerst item met een tekst of afbeelding naar keuze of kies een standaard design. Super leuk voor jezelf of voor een ander als kerstcadeau! In deze blog lees je meer over onze verschillende kerst items! 

Foute kersttruien

Bij kerst hoort natuurlijk een foute kersttrui! Wij hebben een ruim assortiment met foute kersttruien met grappige opdrukjes. Voor een bier liefhebber is de foute kerst sweater met ster geniaal! Deze sweater is bedrukt met ‘All I want for xmas is you (Geintje, breng bier)’. Of ga voor de ‘All I want for xmas is you (jus kidding, get me wine)’ kersttrui voor een wijn liefhebber! Daarnaast is de ‘Fijne vreetdagen’ kerst-sweater ook heel toepasselijk om te dragen bij het kerstdiner! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je foute kersttrui net in de was zit, maar niet getreurd! Met de ‘Mijn foute kersttrui zit in de was’ kerst sweater heb je alsnog een foute kersttrui! Alle foute kersttruien bestel je al voor €18,- inclusief design! Naast de bovenstaande grappige kersttruien hebben wij er nog veel meer. Bekijk hier al onze foute kersttruien en bestel je favoriet!

Kerstcadeaus

Niet alleen voor foute kersttruien kan je bij Tshirtdeal terecht! Wij hebben namelijk ook super mooie kerstcadeaus voor je klaar staan! Wat dacht je van een gegraveerd kinderbestekje met eigen naam. Dit 4-delig besteksetje voor kinderen kan je laten graveren met de naam van het kind en/of een symbool vanaf €19,95. Super leuk voor bij het kerstdiner. Ook hebben wij super mooie armbanden die je kan laten graveren met je eigen tekst en/of een symbool. Voor vrouwen is de mesh armband gegraveerd met tekst super leuk om te geven als kerstcadeau. Voor mannen is de leren armband gegraveerd met tekst een stoer cadeau voor onder de kerstboom! Naast deze twee armbanden hebben we er nog veel meer. Bekijk hier alle armbanden!

Ook onze glitter mokken zijn uitermate geschikt om te geven voor kerst. Zo hebben wij diverse glitter mokken met kerst designs! Deze bestel je al voor €8,95. Liever een eigen tekst op de mok? Ga dan voor de glitter mok met eigen tekst! Speciaal voor het afgelopen jaar hebben wij ook weer een terugblik mok 2021 gemaakt met allemaal toepasselijke termen van het afgelopen jaar!

Alle kerst items

Traditionele kerst items

Uiteraard kunnen ook de kerstmuts en kerstsok niet ontbreken in ons assortiment! Je scoort al een kerstmuts bedrukt met tekst voor €3,-! Ook een kerstsok bedrukt met tekst bestel je al voor €3,-! Voor een logo rekenen wij een meerprijs van maar €0,50 cent! Deze traditionele items zijn super leuk om te geven aan vrienden, familie en/of personeelsleden. Wat laat jij er op bedrukken?

Naast de bovenstaande producten hebben wij nog veel meer kerst items. Zo hebben wij ook o.a. kerst items voor baby’s en kinderen! Bekijk hier al onze kerst items en bestel je favoriet voor de kerstdagen.

Let op: Voor of op 16 december besteld = uiterlijk 23 december verzonden!