Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak een frisse start met je eigen werkkleding!

03-09-2021
by Bryan Kruithof

De meeste medewerkers zijn lekker op vakantie geweest en zijn weer helemaal opgeladen om aan het werk te gaan! Laat je medewerkers een frisse start maken met je eigen bedrukte werkkleding. Voor verschillende branches hebben wij werkkleding klaar staan. Denk aan kantoor kleding, horeca kleding en kleding voor in de bouw! Bedruk je gewenste werkkleding met je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo en maak een frisse start na de vakantie!

Horeca kleding

Gelukkig mag de horeca al een tijdje weer gasten verwelkomen na de lock down. Laat je bediening de gasten bedienen in je eigen horeca kleding! Speciaal voor de bediening hebben wij mooie schorten en sloven in ons assortiment. Je scoort al een sloof met je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo voor maar €10,-! Om het outfit af te maken kan je de bediening ook nog een polo of shirt laten dragen op een sloof met je eigen ontwerp. Je ontwerpt al werkshirt voor heren of werkshirt voor dames vanaf €9,50! Door je bediening dezelfde kleding te laten dragen creëer je een professionele uitstraling naar je gasten toe. Ook voor chef-koks hebben wij geschikte werkkleding. Kies tussen een koksbuis met korte mouwen of een koksbuis voor lange mouwen en maak het koks outfit af met een chef hat die verkrijgbaar is in maar liefst 8 verschillende kleuren! Ontwerp je gewenste items en laat je personeel werken in eigen bedrijfskleding!

Horeca kleding

Kleding voor in de bouw 

Heb jij een eigen bedrijf in de bouw? Dan hebben we ook voor jou geschikte werkkleding voor je personeel! Of het nou gaat om een timmerman, schilder of loodgieter. Wij hebben voor elk beroep werkkleding klaar staan. Wat dacht je van een stretch werkbroek met eigen bedrijfslogo. Deze zit heerlijk comfortabel en bestel je al met bedrijfslogo voor €25,-! Naast werkbroeken hebben wij ook een werkjas en werk bodywarmer. Beide jassen beschikken over handige zakken. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht en waterafstotend. Dit maakt het geschikt voor verschillende beroepen! Voor onder de jas kan je ook je eigen werktrui ontwerpen. Zo heb je een heel outfit met je eigen werkkleding!

Kleding voor in de bouw

Kantoor kleding

Ook voor medewerkers met een kantoorbaan hebben wij geschikte werkkleding! Ben je op zoek naar mooie overhemden met je eigen bedrijfslogo? Ga dan voor een heren overhemd met korte mouwen of een dames overhemd met lange mouwen. Alle overhemden bedruk je al met bedrijfslogo voor maar €19,-! Op een overhemd kan je ook nog een stropdas dragen op werk. Je bestelt al een stropdas inclusief bedrukking voor maar €15,-! Wil jij je medewerkers niet te formeel kleden? Dan kan je ook kiezen voor een werkpolo voor heren of een werkpolo voor dames

Voor andere beroepen en sectoren hebben wij ook geschikte werkkleding!
Bekijk hier het gehele assortiment aan werkkleding en ontwerp met je eigen bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam!