Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak het vrijgezellenfeest compleet met bedrukt textiel!

14-10-2021
by Bryan Kruithof

Een vrijgezellenfeest is een feest om nooit te vergeten! Je gaat leuke activiteiten doen, drinkt een aantal drankjes en feest er op los voor de laatste keer als vrijgezel. Om het feest echt compleet te maken is het super leuk om met de meiden leuke T-shirts of ander textiel te dragen. Wij hebben super leuke items voor de bruid zelf, maar ook voor de andere feestgangers die aanwezig zijn op het vrijgezellenfeest. Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Lees dan in deze blog meer over het aanbod aan textiel om te dragen bij vrijgezellenfeesten!

Dames T-shirts voor een vrijgezellenfeest

Wil je echt uitpakken met kleding op een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Dan kunnen de dames vrijgezellenfeest T-shirts niet ontbreken! Laat de bruid de 'It's my party' dames T-shirt dragen tijdens het feest. Voor de bruidsmeisjes en andere aanwezigen hebben wij 6 verschillende T-shirts klaar staan om te dragen. Wat dacht je van de ‘You can’t sip with us’ dames T-shirt of het ‘Hit me baby one more wine’ dames T-shirt. De shirts zijn verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren en bestel je al voor maar €12,50! De leuke en grappige wijn opdrukken komen ideaal van pas bij een vrijgezellenfeest. Er zullen gegarandeerd een aantal flessen wijn op gaan met deze T-shirts aan!

Vrijgezellenfeest dames T-shirts

Vrijgezellenfeest hoodies

Word er een vrijgezellenfeest georganiseerd waarbij de drank zal vloeien? Dan hebben wij super leuke vrijgezellenfeest hoodies! Voor de bruid zelf hebben wij de ‘Drunk in love #feyoncé’ hoodie klaar staan. Om het af te maken kunnen de andere feestgangers de ‘Just drunk #webeallnight’ hoodie dragen. Het zijn allebei uniseks hoodies en je besteld ze al voor €19,-. Kies uit meer dan 24 verschillende kleuren hoodies en bestel. Eén ding weet je zeker! Met deze hoodies krijg je vrijgezellenfeest waar genoeg drank bij komt kijken!

Vrijgezellenfeest hoodies

Ontwerp zelf je eigen textiel

Naast de T-shirts en hoodies met een leuk vrijgezellenfeest opdruk, kan je ook zelf je eigen textiel ontwerpen. Zowel voor heren en dames kan je verschillende soorten textiel laten bedrukken. Heb jij een leuk ontwerp in gedachte met een te gekke tekst en/of afbeelding? Laat het dan bedrukken op een T-shirt of hoodie in je favoriete kleur! Je scoort al een uniseks T-shirt bedrukt met één regel tekst voor maar €7,-! Een bedrukte hoodie met één regel tekst bestel je al voor €16,-! Voor afbeeldingen rekenen wij een kleine meerprijs. Via onze online product designer kan je gemakkelijk zelf de tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Ontwerp je gewenste item en maak je klaar voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!