Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak je klaar voor de koude dagen met een warme muts!

04-10-2021
by Bryan Kruithof

Nu het najaar is wordt het weer ook minder! De koude dagen komen er aan en dan moet je natuurlijk lekker warm blijven. Een mooie geborduurde of bedrukte muts kan dan goed van pas komen. Bij Tshirtdeal kan je helemaal zelf je eigen muts ontwerpen met een afbeelding of tekst naar keuze. Zo ben je klaar voor de koude dagen met je eigen unieke muts!

Laat een muts borduren

Hoe gaaf is het om je eigen geborduurde muts te hebben?! Wij hebben een ruim assortiment aan mutsen om te borduren met je eigen tekst! Eén van onze top mutsen is de Eko Beanie inclusief één regel tekst voor maar €9,50! Deze muts is verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren. Genoeg keuze dus om een mooie muts te ontwerpen. Naast de Eko Beanie is de Pom Pom Beanie ook super gaaf! Je scoort al een Pom Pom Beanie met je eigen tekst vanaf €9,50! Denk bijvoorbeeld aan je eigen naam of een te gekke oneliner!

Mutsen borduren

Mutsen om te bedrukken

Wil jij een muts met een afbeelding of logo? Laat dan een muts bedrukken! Naast dat je je eigen tekst kan toevoegen kan je hier ook je eigen afbeelding of logo laten bedrukken. Super gaaf voor je eigen kledinglijn of met je bedrijfslogo. Wat dacht je van een snowstar beanie met afbeelding voor maar €13,-! Of de muts bedrukt met tekst voor maar €9,-! Aan de voorkant van deze mutsen zit een vlak waar de bedrukking op komt! Wat er precies op komt en op welke positie, dat bepaal jij helemaal zelf! Ontwerp je eigen unieke muts en laat bedrukken!

Mutsen bedrukken

Kinder mutsen

Uiteraard zijn er ook mutsen voor kinderen! Super leuk om een kinder muts te laten borduren met de naam van het kind! Zo weet je altijd dat die muts van hem of haar is. De kinder wind beanie borduren wij gratis met tekst voor €9,50! 

Wil je alle mutsen zien uit ons assortiment?
Bekijk dan hier al onze mutsen!