Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak je klaar voor de opening van de sportscholen!

17-05-2021
by Bryan Kruithof

Eindelijk kunnen we antwoord geven op de vraag: Wanneer gaan de sportscholen weer open? Op woensdag 19 mei is het dan zover! We mogen weer binnen sporten in de sportschool na de versoepelingen. Om de coronakilo’s er af te sporten heb je natuurlijk sportkleding nodig en laten wij dat nu precies voor jou klaar hebben staan. Wij hebben een ruim assortiment aan sportkleding om te bedrukken, zodat je weer heerlijk kan sporten in de sportschool met je eigen ontworpen sportkleding! 

Ben jij al benieuwd naar al onze sportartikelen?
Bekijk dan hier het gehele assortiment aan sportkleding!

Sportshirts bedrukken

Om comfortabel te kunnen sporten in de sportschool heb je natuurlijk een goed sportshirt nodig. Wij hebben een sportshirt voor heren en een sportshirt voor dames. De performance sportshirts voor heren en dames hebben vocht afvoerende eigenschappen en zijn gemaakt van gebreid polyester-jersey. Dit maakt het een uitstekend sportshirt voor in de sportschool!

Wil jij je sportshirt bedrukken met tekst? ga jij voor tekst of voor het bedrukken een logo of afbeelding. Ontwerp hier je eigen heren sportshirt of dames sportshirt met je eigen logo of afbeelding. Zo kan je weer heerlijk sporten in de sportschool met je eigen unieke sportshirt!

             Dames Performance T-shirt met tekst                                   Heren performance T-shirt met tekst

Trainingspak voor heren en dames

Naast sportshirts hebben wij ook verschillende trainingspakken. Ideaal om aan te trekken om naar te sportschool toe te gaan of als het koud is in de sportschool. Kies uit een compleet trainingspak of stel helemaal zelf je eigen trainingspak samen. Wat dacht je van een compleet trainingspak met vest of een trainingspak met trui met een eigen tekst en/of logo naar keuze! Je koopt al een compleet trainingspak vanaf €41,-! Daarnaast kan je ook zelf je eigen trainingspak samenstellen. Wij hebben namelijk verschillende bovenstukken die je kan combineren met een tracking pants. Kies bijvoorbeeld voor de uniseks sport hoodie of de uniseks midlayer! Je kan er uiteraard ook voor kiezen om alleen een bovenstuk of onderstuk te bestellen met een tekst of logo naar keuze. Ga weer comfortabel sporten in de sportschool met een bedrukte trainingspak! 

Uniseks midlayer  Uniseks Tracking Pants  Uniseks sport hoodie

Buiten de trainingspakken en sportshirts om hebben wij nog veel meer sport items. Bekijk gerust het hele assortiment aan sportkleding en sport je coronakilo’s er vanaf deze week weer af in de sportscholen!