De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak je klaar voor de zomer met onze summerdeals!

03-06-2022
by Bryan Kruithof

De zomer is in aantocht het weer wordt steeds beter! Bij Tshirtdeal hebben wij allerlei items om te bedrukken die geschikt zijn voor het warme weer. Denk aan handdoeken, petjes, slippers, zwembroeken en meer! Je kan bij ons alles laten bedrukken met een afbeelding, logo of tekst naar keuze. In deze blog lees je meer over onze summerdeals!

Summerdeals!

Handdoek bedrukken met eigen ontwerp

Hoe leuk is het dat je je eigen handdoek kan laten bedrukken? Wij hebben verschillende handdoeken die je helemaal zelf naar wens kan laten bedrukken met een eigen tekst, afbeelding of logo! Voor de zomer is onze badhanddoek 70 x140cm bedrukt met eigen ontwerp ideaal! Deze handdoeken kan je all over bedrukken! Ontwerp zelf en je hebt een eigen unieke handdoek voor de zomer voor maar €21,-. Liever een grotere handdoek laten bedrukken? Ga dan voor de big towel inlcusief bedrukking! Deze handdoek is 110 x 210cm en is er in 20 verschillende kleuren. Op de strook kan je een eigen afbeelding of tekst laten bedrukken. Super leuk met bijvoorbeeld je eigen naam!

Naast dat je zelf handdoeken kan ontwerpen hebben wij ook leuke standaard ontwerpen voor je klaar staan. Denk aan de gereserveerd handdoek of de beachpong handdoek! Bekijk hier al onze handdoeken en bestel je favoriet voor op het strand!

Summerdeals!

Petten bedrukt of geborduurd

Bij het lekkere weer past natuurlijk ook een pet! Ideaal voor tegen de zon en het maakt je outfit ook nog eens helemaal af! Wij hebben een ruim aanbod aan caps om te bedrukken en te borduren! Als je een stoere pet zoekt, ga dan voor de dad cap destroyed! Deze pet heeft ruffles op de klep en is een 6-panel pet! Deze pet scoor je al inclusief bedrukking vanaf €11,50! Liever een wat goedkopere pet bedrukken of borduren? Bekijk dan eens de snapback incl. tekst bedrukt voor €10,- en de cargo cap! Naast een pet kan je uiteraard ook voor een trendy katoenen bucket hat gaan met je eigen ontwerp! Wij hebben verschillende bucket hats die je kant ontwerpen met een tekst of afbeelding!

Summerdeals!

Overige summerdeals

Bij Tshirtdeal hebben wij nog veel meer zomerse producten. Wat dacht je van een zelf ontworpen teenslipper! Ontwerp de teenslipper met een te gekke afbeelding of leuke tekst naar keuze en laat ontwerpen. Daarnaast kan je ook nog je eigen zwembroek ontwerpen en bedrukken voor maar €13,90 inclusief bedrukking! Hoe gaaf is dat?! Kies uit 5 verschillende kleuren zwembroeken en start met ontwerpen! Als laatst hebben wij ook nog super leuke tassen voor ze zomer. Voor naar het strand kan je je eigen strandtas ontwerpen. Liever een klein en handig tasje? Ga dan voor de heuptas met eigen ontwerp of schoudertas met eigen ontwerp!

Bekijk hier al onze summerdeals en maak je klaar voor de zomer!