Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Mini me knuffel kussens met eigen foto

24-02-2023
by Bryan Kruithof

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met mini me knuffel kussens! Op deze schattige, grappige en leuke knuffels kan je een eigen foto toevoegen. Super leuk om voor jezelf te bestellen, maar natuurlijk ook voor een ander. Een knuffel met foto is namelijk super leuk om te geven als verjaardagscadeau, Moederdag cadeau of gewoon zomaar. Kies uit diverse superheroes en andere leuke mini me’s in 25cm, 30cm of 38cm groot. In deze blog lees je meer over onze mini me knuffel kussens!

I love you mini me knuffel kussen

Op zoek naar een schattige knuffel met foto? Ga dan voor de I Love You mini me knuffel kussen man of I Love You mini me knuffel kussen vrouw! Deze zijn super leuk om te geven aan o.a. je partner, vader, moeder, opa of oma. Zoek een leuke foto op met een vooraanzicht en upload de foto gemakkelijk via onze online product designer. Hier kan je ook het hoofd uitsnijden. Zo heb je gemakkelijk en snel een knuffelkussen met je eigen foto er op. Daarnaast kan je ook nog verschillende groottes kiezen. Kies voor een 25cm, 30cm of 38cm grote mini me knuffel en bestel de I Love You mini me al vanaf €15,-! Aan wie laat jij blijken dat je van hem/haar houdt? Start snel met het ontwerpen en geef de knuffel kussen met foto als cadeau!

Mini me knuffel kussens

Mini me superheroes

Naast de mini me knuffel kussen I Love You, hebben wij er nog veel meer! Altijd al een superhero willen zijn? Of ken je iemand die helemaal gek is van een superhero? Dan zijn onze superheroes mini me’s wat je zoekt. Wat dacht je van onze Hulk mini me knuffel kussen. Wie wilt er nou niet de Hulk zijn? Personaliseer de mini me met een stoere foto die past bij de Hulk en je hebt een leuke knuffel van jezelf of voor een ander. Naast de Hulk hebben wij ook nog Deadpool. Voeg een eigen foto toe op de Deadpool knuffel kussen en je bent een echte superheld. Er komen spoedig nog veel meer superheroes online, dus houd ook zeker onze website in de gaten!

Overige knuffels met foto

De bovenstaande knuffels met foto zijn natuurlijk super leuk! Alleen hier houdt het nog niet op. Ben jij nog geen leuke knuffel met foto tegen gekomen? Bekijk dan hier al onze mini me knuffel kussens. Zo hebben wij o.a. nog de welbekende Gingerbread man mini me, Bob de Bouwer mini me, Voodoo mini me en een verpleegkundige mini me! Een mini me van 25cm bestel je al voor €15,-! Daarnaast betaal je voor 30cm een meerprijs van €5,- en voor een mini me van 38cm €10,- extra. Kies je gewenste grootte en bestel je favoriete mini me voor jezelf of als cadeau voor een ander!

Let op dat je een foto upload met een vooraanzicht en geen zijaanzicht! Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de geuploade foto's wat vervormd kunnen worden. Dit is namelijk de gimmick. Zie hieronder de voorbeelden!