Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Mutsen bedrukken of borduren met eigen ontwerp!

15-12-2022
by Bryan Kruithof

Afgelopen week konden de mutsen weer de kast uit! Met de kou van de afgelopen dagen is het heerlijk om een warme muts te dragen. Wil jij een unieke muts hebben? Laat dan je muts bedrukken of muts borduren bij Tshirtdeal! Wij hebben een ruim aanbod aan mutsen die je helemaal zelf kan ontwerpen. Zo kan je mutsen bedrukken met een eigen tekst en/of logo en mutsen borduren met je eigen tekst! Lees er meer over in de nieuwe blog!

Muts €9,-Snowstar €10,-

Mutsen bedrukken met eigen ontwerp

Goedkoop een muts bedrukken met je eigen ontwerp? Ga dan voor de muts gratis bedrukt met tekst voor maar €9,-! Deze muts heeft aan de voorkant een drukvlak van 5 bij 10cm waar wij gratis tekst op bedrukken! Liever een logo op de muts bedrukt? Ook dat kan voor maar €3,- per logo. Zo kan je deze muts ook gebruiken als werkkleding met je eigen bedrijfslogo er op bedrukt! De muts is dubbel laags gebreid en verkrijgbaar in verschillende kleuren! Naast deze muts hebben we ook nog de snowstar beanie. De snowstar beanie heeft een pom en is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Laat gratis bedrukken met je eigen tekst voor maar €10,-! Ook hier is het mogelijk om je eigen logo op te bedrukken tegen een meerprijs van €3,-! Laat je favoriete muts bedrukken vanaf 1 stuk en trotseer de kou!

Eko Beanie €9,50Pom Snowstar €10,50

Mutsen borduren met eigen tekst

Naast dat je mutsen kan bedrukken met je eigen ontwerp kan je ook mutsen borduren. Wij hebben een ruim aanbod aan mutsen die je kan laten borduren met je eigen tekst! Eén van de populairste mutsen om te borduren is de eko beanie. De eko beanie borduren wij gratis met één regel tekst voor maar €9,50! Deze beanie heeft een omslag waar de tekst op geborduurd zal worden. Kies uit 8 verschillende kleuren en bestel tegen de kou! Liever een muts met pom borduren? Ga dan voor de pom snowstar beanie. Deze muts is te verkrijgen in maar liefst 14 kleurencombinaties! Zo zit er vast een leuke kleur voor jou bij. Voor maar €10,50 bestel je de pom snowstar beanie met je eigen tekst geborduurd. Zit je gewenste muts om te borduren er nog niet tussen? Bekijk dan ook eens de geribbelde woolly beanie of pull-on beanie en personaliseer met je eigen naam of tekst!

Naast de bovenstaande mutsen hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier alle mutsen om te bedrukken of te borduren en start met ontwerpen! Zo weet je zeker dat je warm de winter door komt met een eigen unieke muts!