De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Nieuwe Giant Rabbit Richie van Happy Horse

26-11-2021
by Bryan Kruithof

Bijna iedereen kent ze wel, de Rabbit Richies van Happy Horse! De schattige konijnen van Happy Horse zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Maar daar is sinds kort een nieuwe variant bijgekomen. Namelijk de Giant Rabbit Richie! In deze blog lees je alles over de nieuwe mega knuffel van Happy Horse en andere Rabbit Richies!

Giant Rabbit Richie

De naam zegt het al. De nieuwe Giant Rabbit Richies in ons assortiment zijn gigantisch! Ze zijn maar liefst 92cm groot! Zoals je van ons gewend bent borduren wij ook de Giant Rabbit Richie gratis met een naam of geboortedatum naar keuze. Zo scoor je al een geborduurde Giant Rabbit Richie voor maar €64,95!  Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren green, grey, ivory, old pink en pink! Voor welke kleur ga jij? Bekijk alle Giant Rabbit Richies en laat je favoriete kleur gratis borduren!

Je kan de Giant Rabbit Richie natuurlijk voor je eigen kleine schat bestellen, maar het is ook super leuk als cadeau! Zo kan je het geven als kraam cadeau bij de geboorte van een jongen of meisje, maar ook voor kerst is het super leuk! Bij het geven van de Giant Rabbit Richie geef je een super grote vriend cadeau! Heerlijk om mee te knuffelen en te spelen. Mocht die vies worden tijdens het spelen of knuffelen? Geen probleem! Je kan hem op 30 graden gewoon wassen in de wasmachine. Ideaal toch?!

Andere formaten Rabbit Richie

Naast de Giant Rabbit Richies zijn de andere formaten uiteraard ook nog beschikbaar! Mocht een knuffel van 92cm toch wat te groot zijn, dan kan je ook kiezen voor een Rabbit Richie van 28cm, 38cm of 58cm! Alle kleuren en maten borduren wij gratis met een naam of geboortedatum. De 28cm grote knuffel scoor je al met borduring voor maar €11,-. Voor de 38cm en 58cm betaal je €16,- en €24,99 inclusief borduring naar keuze. De knuffels zijn super zacht. Dit maakt ze uitermate geschikt om heerlijk mee te knuffelen!

Rabbit Richies

Overige Rabbit Richies

De Rabbit Richie konijnen van Happy Horse zijn er niet alleen als normale knuffel. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende soorten. Wat dacht je van een schattige Rabbit Richie Rattle! Schud de rammelaar heen en weer en je krijgt een leuk rammelgeluidje. Deze scoor je al inclusief borduring voor maar €11,-! Daarnaast zijn er ook nog de Rabbit Richie Tuttles. De knuffeldoekjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en bestel je al voor €9,95 met een naam of geboortedatum geborduurd. Heeft jouw baby een kauwbehoefte? Ga dan voor de Rabbit Richie Teething Ring voor maar €9,95 inclusief borduring. Als laatst is er ook nog de Rabbit Richie Hanger. Deze is ideaal voor onderweg. De Rabbit Richie kan je namelijk gemakkelijk bevestigen aan de kinderwagen met de bevestigingsclip. Zo raak je de knuffel niet kwijt en kan je kleine alsnog lekker spelen. Bekijk hier alle soorten Rabbit Richies en laat je favoriet gratis borduren!