Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ons assortiment van Happy Horse is uitgebreid!

25-05-2021
by Bryan Kruithof

Ben je op zoek naar een lieve knuffel voor een kind? Dan zijn de knuffels van Happy Horse uitermate geschikt. De knuffels van Happy Horse zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt, waardoor je er heerlijk mee kan knuffelen. Wij hebben een ruim assortiment aan Happy Horse knuffels en borduren alle knuffels ook nog eens gratis met een naam of geboortedatum naar keuze. Naast de Rabbit Richies, rammelaars, knuffeldoekjes en muziekknuffels hebben wij nu ons assortiment van Happy Horse nog verder uitgebreid met leuke en schattige items!

Wil je het gehele assortiment bekijken?
Bekijk dan hier alle Happy Horse knuffels!

Bijtringen van Happy Horse

Wij hebben de Rabbit Richie bijtringen van Happy Horse toegevoegd aan ons assortiment. De bijtringen zijn gemaakt van FSC hout en zitten vast aan het hoofdje van de Rabbit Richie. Ideaal als je kleine doorkomende tanden heeft of een enorme kauwbehoefte. De Rabbit Richie bijtringen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wij borduren ze allemaal gratis met de naam of geboortedatum van het kind. Zo scoor je al een blauwe Rabbit Richie bijtring met eigen naam voor maar €9,95! Leuk voor je eigen kleine schat, maar ook als kraam cadeau!

Blue Rabbit Richie bijtring Green Rabbit Richie bijtring Ivory Rabbit Richie bijtring Old Pink Rabbit Richie bijtring

Rabbit Richie hangers

De Rabbit Richie van Happy Horse is er nu ook met een handige bevestigingsclip. Ideaal om op te hangen aan de kinderwagen, Maxi-Cosi of het bed. Zo raak je hem nooit kwijt en kan je kind heerlijk spelen met de Rabbit Richie. Wij borduren elke Rabbit Richie hanger gratis met je eigen naam of geboortedatum! Wat dacht je van de Ivory Rabbit Richie hanger met eigen naam voor maar €11,-! Kies je favoriete kleur en laat de schattige Rabbit Richie borduren!

Schattige diertjes als knuffeldoekje

Ons assortiment aan knuffeldoekjes van Happy Horse is al heel erg leuk, maar wij hebben het nu nog leuker gemaakt door het assortiment uit te breiden met leuke diertjes. Zo hebben wij Pig Perry, Mouse Misty, Cow Casper en Twine Duck  toegevoegd aan dit te gekke assortiment. Alle knuffeldoekjes borduren wij gratis met tekst. Kies bijvoorbeeld voor de schattige Pig Perry met de naam van het kind voor maar €10,95. Zo heb je een heerlijk gepersonaliseerd knuffeldoekje om mee te knuffelen! 

Pig Perry gratis geborduurd  Cow Casper gratis geborduurd Twine Duck gratis geborduurd

Benieuwd naar alle knuffeldoekjes?
Bekijk dan hier al onze Happy Horse Tuttles!